Haber En güncel Cuma mesajları 1 Ağustos: Hayırlı Cumalar! Resimli, farkı ve dualı cuma sözleri ve mesajları

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 4
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
En güncel Cuma mesajları 1 Ağustos: Hayırlı Cumalar! Resimli, farkı ve dualı cuma sözleri ve mesajları

Mübarek cuma heyecanı ile sevdiklerinize birbirinden anlamlı ve resimli cuma mesajları iletin. Duaların geri çevrilmediği şu güne özel olarak ayetli ve dualı cuma sözlerini çevrenizle paylaşmaktan çekinmeyin. Müslümanlar camilerde cuma namazı için saf tutmadan önce ve sonrasında ''Cumanız mübarek olsun'' mesajlarını yollayarak güne bambaşka anlam katabilirsiniz. Şık, en güzel ve resimli cuma mesajları ve sözleri için alternatifler...

Q3pxMVSVi0uTUXagW9T8Hg.jpg

Cuma mesajları ve cuma gününe özel kutlama sözleri, her hafta öne çıkıyor. Haftalık bayram olarak kutlanan cuma günü, camiler dolup taşarken aileler, arkadaşlar arasında da telefon trafiği yaşanıyor. Mübarek günün anlamını ifade eden dualı, kısa ve uzun, anlamlı cuma mesajları araştırılıyor. İşte, günün anlam ve önemini ifade eden cuma günü kutlama ve tebrik mesajları...
-kSDkSbjek6-b1Z2mStZHQ.jpg

Cumanız mübarek olsun. Rabbim, dualarımızı kabul, amellerimizi makbul eylesin.Huzur dolu bir Cuma geçirmeniz dileğiyle. Hayırlı Cumalar!Duaların kabul olduğu bu mübarek günde, tüm sıkıntıların geride kalması dileğiyle.Gönlünüzden geçen tüm güzelliklerin gerçekleşmesi duasıyla, Cumanız mübarek olsun.Haftanın bereketi, Cuma'nın feyzi üzerinize olsun.
CZ2NyIRRDEeJpkNY35v3hA.jpg

Ya Rabbi, bu mübarek Cuma günü hürmetine, bize merhamet et, kalplerimize huzur ver ve dualarımızı geri çevirme. Hayırlı Cumalar.Haftanın yorgunluğunu üzerimizden atan bu Cuma gününde, Rabbimden sağlık, afiyet ve bol bereket diliyorum. Cumanız mübarek olsun.Yüzümüzden tebessümün, kalbimizden imanın, dilimizden duanın eksik olmadığı bir Cuma dilerim. Dualarınız kabul olsun.Bugün Cuma! Rabbim, dertlerimize derman, kalplerimize ferahlık, hanelerimize bereket ihsan eylesin.Duaların arşa yükseldiği bu mübarek günde, Rabbim tüm hayırlı dileklerinizi nasip etsin. Cumanız mübarek olsun.
nw_i0_Lwu0KKyvq4mLTgWw.jpg

Bugün, haftanın en özel ve en anlamlı günü olan Cuma. Bu mübarek günde, Rabbimden tüm inananlar için sağlık, huzur ve bereket diliyorum. Kalbinizden geçen tüm güzel duaların kabul olması, hanenize nur ve neşe dolması dileğiyle, Cumanız mübarek olsun. Sevgi ve dualarla...Kainatın tüm güzelliklerinin birleştiği bu mübarek Cuma gününde, Allah'tan gönlünüzdeki tüm sıkıntıları gidermesini, yüzünüzü güldürmesini ve geleceğinizi aydınlatmasını diliyorum. Her anınızın, bir önceki andan daha hayırlı ve bereketli olması dileğiyle, Cumanız mübarek olsun.
88iP34nk4k6Do-Gi2JTrNw.jpg

Hayatın koşuşturması içinde durup bir nefes aldığımız, şükürlerimizi tazelediğimiz bu kutlu günde, Rabbimden tüm günahlarımızın affını, dualarımızın kabulünü ve tüm sevdiklerimizle birlikte nice huzurlu Cumalar görmeyi niyaz ediyorum. Dualarla geçen bir gün dilerim.Güneşin doğuşuyla yeni bir umutla uyandığımız gibi, Cuma'nın gelişiyle de kalplerimiz umutla doluyor. Bu mübarek günün feyziyle, hayatınıza neşe, evinize huzur ve işlerinize bereket gelsin. Rabbim, dualarınızı kabul, yolunuzu açık etsin. Hayırlı Cumalar.
2cpwYFn7x0G73DNzucbbGw.jpg

Cumanız mübarek olsun. Rabbim, tüm dileklerinizi kabul etsin.Huzurlu ve bereketli bir Cuma geçirmeniz dileğiyle.Dualarla dolu, güzel bir Cuma olsun. Hayırlı Cumalar!Kalbinizden geçen tüm güzellikler gerçek olsun. Cumanız mübarek.Haftanın yorgunluğunu geride bırakıp huzura kavuştuğunuz bir Cuma dilerim.Rabbim, dualarımızı geri çevirmesin. Hayırlı Cumalar.Gönlünüzce bir Cuma geçirmeniz dileğiyle. Dualarınız kabul olsun.Yüzünüzden gülücükler eksik olmasın. Cumanız mübarek olsun.Dualarınızın ışığıyla aydınlanan bir Cuma dilerim.Sağlık, huzur ve bereket dolu bir Cuma olsun.
vNe53ty-JU67OTLGL07LrQ.jpg

Ya Rabbi, bu mübarek Cuma gününde tüm sıkıntılarımızı gider, kalplerimize ferahlık ver. Dualarımızı kabul buyur ve bizi doğru yoldan ayırma. Hayırlı Cumalar.Allah'ım, bugün ettiğimiz tüm dualarımızı, dilediğimiz tüm dileklerimizi kabul eyle. Sağlık, huzur ve bereket dolu bir hafta nasip et. Cumanız mübarek olsun.Cumanız hayırlı, dualarınız makbul olsun. Rabbim, sevdiklerimizle birlikte huzur içinde nice Cumalara erişmeyi nasip etsin.Bugün Cuma! Rabbimden dileğim; evlerimize bolluk, kalplerimize neşe, hayatımıza güzellikler yağması. Dualarımızla tüm dertlerimizi aşalım.Ya Rab! Cuma hürmetine, bizi affet, bize merhamet et. Kalbimize iman nuru, dilimize zikir bereketi ver. Cumanız mübarek olsun.Duaların göğe yükseldiği bu mübarek Cuma gününde, Rabbimden tüm hayırlı dileklerinizin gerçekleşmesini niyaz ediyorum. Dualarınız kabul, Cumanız mübarek olsun.
onitnZYvA0SXeBkGEg6TEw.jpg

Bugün, duaların en makbul olduğu gün. Allah'ım, bizi kötü niyetli insanlardan koru, zorluklar karşısında sabır ver. Hayırlı ve bereketli Cumalar.Rabbim, bu Cuma'nın feyziyle bizlere sağlık, huzur ve gönül rahatlığı versin. Darda olanlara yardım etsin, sıkıntıları gidersin. Cumanız mübarek olsun.Cuma'nın bereketi üzerimize, rahmeti kalbimize, feyzi hanelerimize dolsun. Allah'ım, ettiğimiz her duayı kabul eyle. Amin. Hayırlı Cumalar.Gönül kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek Cuma'da, Allah'tan tüm hayırlı işlerimizde yardım diliyorum. Dualarınız kabul olsun.
ErO_yxQiMkagC7jRxKBP5Q.jpg

Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt