Yardım Extreme Nexus rom Hk.

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ahmt!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 505
    💬 Bu Konuya 19 cevap yazıldı.
Sn: Can Hocam, Hala bu rom'u, yüklemiş değilim. Dolayısıyla ( G-H ) serisi romlar için senden bir çözüm alternatif bekliyoruz. Belkide benim gibi yükleyememiş nice insan var. Yani SM-N985F/DS bu telefona v.15 i nasıl göreceğiz. Umudumuz sensin. Bir çözüm üretmiştir diye Forum a göz atıp duruyorum...

• Beğen
Tepkiler: CaN
Şimdi hocam geç cevap verdim ama bu süreçte rom yapımcılara kadar hepsine tek tek sorum. Sizin cihaz ile bu rom zaten uyumlu.
N985F/DS Dual Sim anlına geliyor yani önemli olan N985F model numarası ve serisi. Yükleyememeniz tamamıyla sizden kaynaklı bence herseyi yeniden kontrol ederek yeniden deneyin.

Sn Hocam. Bakın diyorum, XXSFHL1 de çalıştı. Ne zamanki bilmeden G, serisi romu yükledim. Ondan sonra ne Vulcan rom. Nede Extreme Nexus rom çalışmadı. Geriye dönüşte yapamıyorum. Buna bir çözüm bana yapabilirmisin.? Ne yapmam lazım. Daha önceki yazınızda XXU7FHWL1 yükle demiştiniz. Fakat bu rom olmadı bulamadım. İndirebileceğim. Bir Link varmi sizde...Ne yapabilirim. Çözum. Varsa Sevinirim...

• Beğen
Sn Hocam. Bakın diyorum, XXSFHL1 de çalıştı. Ne zamanki bilmeden G, serisi romu yükledim. Ondan sonra ne Vulcan rom. Nede Extreme Nexus rom çalışmadı. Geriye dönüşte yapamıyorum. Buna bir çözüm bana yapabilirmisin.? Ne yapmam lazım. Daha önceki yazınızda XXU7FHWL1 yükle demiştiniz. Fakat bu rom olmadı bulamadım. İndirebileceğim. Bir Link varmi sizde...Ne yapabilirim. Çözum. Varsa Sevinirim...
66162.webp

Benim cihazımda yüklü olan Stok Rom
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bi sekilde Odin ile Stok Rom Yüklemeyi deneyebilirsiniz hocam.
- USB Kablo
- PC Driver
- Odin Sürümü

Bunlar önemli

Can Hocam: Odin sürüm 3.14.4 kullanıyorum. Kabloda hata olsa, N985FXXSHHYG2 TUR Yükledim. Bu Son sürum Stock rom'un 1 içimi XID içimi yüklenelim. Birde Stock rom Root dan öncemi yoksa sonramı yüklemeliyim. Nasıl yukleyeyim. Endonezya XID XXSHHYG1 indirip yükleyip deniyecem. Teşekkür ederim. Can Hocam...

Son düzenleme:
  • Beğen
Rom konusunda Bağlantı da yer alan Odin uygulamasını kullanabilirsiniz. Ben kurduğum ve yüklediğim şeyleri paylaşıyorum genelde.
Stok Rom Yüklerseniz zaten Root Gider hocam.
Ben Çağrı Kaydı Mevcut diye Endonezya Rom Kullanıyorum. Yani bu tercih size kalmış. Nexus Rom da zaten Çağrı Kaydı vs özellikleri var. Önceden Stok Rom kullanırken Endonezya Rom kullanıp Root ediyordum.

Can Hocam: Telefonumda N985FXXSHHYGD2 yüklemiştim. Onu bozmuyorum. Garanti elde etmeden bozmayacak. Çünkü Can, çok yoruldum. Sinirlerim altüst oldu.yukardaki yazdığım romun 1-2 ' nin arasında fark varmı. Birde v.14 veya 15'de olanKeyboard ı bu stock roma uygulayabilirsiniz. İndireceğim Link atsan... İlginiz için Teşekkürlerimi iletiyorum...

• Beğen
Aşağıdaki Adresten 2.6.1 Sürüm indirebilirsin hocam.

Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!

Sn.Can : Çok Teşekkür ederim. İlginiz, alakanız için. Harúkülade...Sağolun. Başarıya ulaştiğimda yazarım.3-5 gün sonra ancak işlerim çok yoğun...

• Beğen
Sn.Can : Çok Teşekkür ederim. İlginiz, alakanız için. Harúkülade...Sağolun. Başarıya ulaştiğimda yazarım.3-5 gün sonra ancak işlerim çok yoğun...
Umarım istediğiniz olur hocam kazasız beleasız inşallah. Yazmanızı bekliyor olacağım kolay gelsin hayırlı günler dilerim hocam.

Geri
Üst Alt