Gün içinde onuda ekleyeceğim hocam.Merhaba suan 2.9 noble icin en kararli guncel kernel hangisi ?
Gün içinde onuda ekleyeceğim hocam.Merhaba suan 2.9 noble icin en kararli guncel kernel hangisi ?
Ilgin ve alakan icin saol kardesim aynen herkes faydalansin guncel halindenGün içinde onuda ekleyeceğim hocam.
Merhabalar, beta 3 için konuşayım, (dirtylerden biri de önerilir) stock + enforce seçeneklerinde cihazın boot etmesi lazım, aldığın hata ssrm warning gibi bir şeyse kerneldeki fazla güncelleştirmelerden kaynaklanıyor, önemsiz uyarılar.Merhabalar samsung galaxy s9 plus için android 10 one ui 2.5 (g965fxxuhfvb4) sürümüne kernel arıyorum. xxmustafacokernel 46 beta 3 de hata veriyor. Stock kernelden daha iyi bir kernel var mı? Arıyorum bu sürüm için
@kungMerhabalar samsung galaxy s9 plus için android 10 one ui 2.5 (g965fxxuhfvb4) sürümüne kernel arıyorum. xxmustafacokernel 46 beta 3 de hata veriyor. Stock kernelden daha iyi bir kernel var mı? Arıyorum bu sürüm için
Teşekkür ederimMerhabalar, beta 3 için konuşayım, (dirtylerden biri de önerilir) stock + enforce seçeneklerinde cihazın boot etmesi lazım, aldığın hata ssrm warning gibi bir şeyse kerneldeki fazla güncelleştirmelerden kaynaklanıyor, önemsiz uyarılar.
Eğer kernel arıyorsan daha önce direkt Android 10 için yapılmış kernelleri hatırladığım kadar söyleyebilirim: Benim, WhiteWolf, RZ Kernel, Ultimate ELS...Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.