Haber Kolombiya'da 15 kişiyi taşıyan uçak düştü. Kurtulan yok

  • Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 3
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
Kolombiya'da 15 kişiyi taşıyan uçak düştü. Kurtulan yok

Kolombiya'da düşen küçük uçakta 13 yolcu ile 2 mürettebat hayatını kaybetti. Temsilciler Meclisi üyesi Diogenes Quintero Amaya da kazada ölenler arasında.

Kolombiya'nın Kuzey Santander bölgesinde 13 yolcu ve 2 mürettebatı taşıyan Devlet Hava Yolları'na ait Beech 1900D tipi küçük uçak düştü.



Kuzey Santander Vatandaş Güvenliği Sekreteri George Quintero, uçağın enkazının La Playa kasabasına bağlı Curasica köyünde çiftçiler tarafından bulunduğunu bildirdi. Düşen uçakta 13 yolcu ve 2 mürettebatın yaşamını yitirdiğini ifade eden Quintero, bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibinin sevk edildiğini söyledi.



Kuzey Santander Valisi William Villamizar, yerel basına yaptığı açıklamada "Maalesef, küçük uçağın La Playa kasabasında koruma altındaki bir alanın üst kısmında bulunduğunu bildirmek zorundayız. İlk görüntüleri aldık ve kurtulan olmadığı anlaşılıyor. 7 ceset bulundu ve diğerlerinin bulunması için aramalar devam ediyor." ifadelerini kullandı.



Hayatını kaybedenler arasında Catatumbo bölgesindeki göç mağdurlarının sesi olarak bilinen Temsilciler Meclisi üyesi Diogenes Quintero Amaya da bulunuyor.



Uçağın Kuzey Santander yönetim bölgesine bağlı Ocana kentine gittiği sırada düştüğü bilgisi paylaşıldı.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst Alt