Haber Markette "Sen sapık mısın?" diyen kadını ve 14 yaşındaki çocuğu vurdu

Markette kadını ve çocuğu vurdu

Bursa’da markette tartıştığı kadına sinirlenen şüpheli dehşet saçtı. Şüphelinin silahla ateş açması sonucu kadın ve 14 yaşındaki bir kız çocuğu yaralandı.

Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki bir markette akşam saatlerinde iddiaya göre, alışveriş yaptığı sırada arkasında duran şahsa yüksek sesle "Sen sapık mısın?" diye bağıran kadın ile şahıs arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın büyümesiyle şahıs, yanındaki tabancayla N.A’ya (47) ateş açtı. Kurşunlardan biri çevrede bulunan 14 yaşındaki E.A’ya isabet etti.

Saldırgan olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine markete çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan kadın ve çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SAKLANDIĞI ORMANDA YAKALANDI

Polis saldırganın 34 yaşındaki Serdar Y. olduğunu belirledi.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, 2 saatlik çalışma sonrası şüpheli Serdar Y.’i saklandığı ormanlık alanda yakaladı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst Alt