Rom Noble 2A Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

Tepkime
3,277
Bende o smart viev logosu vsde yok hicbirsey yok :)
O zaman kurulumu yeniden yap hocam. Rom u yeniden yükle ve temiz kurulum yaparak yükle.

Tepkime
0
Burada yazılanları okuyarak bizde tecrübe kazanıyoruz. Güzel rom bunu bende deneyeceğim.

Tepkime
82
Gereksiz uygulamalari dondurmak ve kaldirmak icin ne yapmamiz gerekiyor package disabler pro kullaniyordum ama calismiyor

Tepkime
3,277
Gereksiz uygulamalari dondurmak ve kaldirmak icin ne yapmamiz gerekiyor package disabler pro kullaniyordum ama calismiyor
Bu uygulama ile gereksiz uygulamaları kaldirabilirsin kardeşim.

Ekli dosyalar

• System app remover root neede_v7.3.apk
    3.6 MB · Görüntüleme: 3
Tepkime
3,277

Ekli dosyalar

• Greenify [5.0].apk
    6.7 MB · Görüntüleme: 3
Tepkime
82
Dondurmakdan kastim package disabler tarzi silmeden komple devre disi birakmak hocam valla sende her soruma cevap veriyosun Allah razi olsun senden :)

Tepkime
3,277
Dondurmakdan kastim package disabler tarzi silmeden komple devre disi birakmak hocam valla sende her soruma cevap veriyosun Allah razi olsun senden :)
Aslında öyle bir uygulama da var .
Uygulamayı Türkçe yapıp Root izni ver ve istediğin Uygulamayı kaldırmadan DONDUR yani Devre dışı bırakabilirsin.

Ekli dosyalar

• App2SD Pro All in One Tool ROOT_v16.apk
    14.9 MB · Görüntüleme: 4
Tepkime
82
Merhaba arkadaslar Mustafa arkadasimizin kernelini kurdum fakat sarj hizli bitiyor gibi en iyi sarj suresi icin kernel ayarlarini nasil secmemiz lazim detayli anlatabilirmisiniz ?

Etiketler
android rom indir noble 2a noble 2a rom noble android 12 rom noble rom indir note 9 rom indir s9 rom indir samsung rom
Üst Alt