Rom Noble 2A Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 6,522
Evet gayet iyi çalışıyor ve kurulum sırasında dikkat etmek gerekiyor eksik bir şey yüklenirse tabiki oo sistem calışmaya bilir 12 en stabilize sürüm ama 13 de yavaş yavaş yerine oturmaya kamera işini çözerlerse 13 daha iyi olmaya başlar şimdilik 12 de kalıp 13 daha iyi olmasını beklemek gerekiyor ben yeni güncelleme 13 cıkınca sizin için test edicem rica ederim

• Beğen
Tepkiler: CaN
Evet gayet iyi çalışıyor ve kurulum sırasında dikkat etmek gerekiyor eksik bir şey yüklenirse tabiki oo sistem calışmaya bilir 12 en stabilize sürüm ama 13 de yavaş yavaş yerine oturmaya kamera işini çözerlerse 13 daha iyi olmaya başlar şimdilik 12 de kalıp 13 daha iyi olmasını beklemek gerekiyor ben yeni güncelleme 13 cıkınca sizin için test edicem rica ederim
Aynen abi kurulumda herseyi doğru yapsan bile bazen hata olabiliyor. Ben genelde arka arkaya TWRP den çıkmadan 2 kurulum yapıyorum.
Noble 3.x sürümleri Android 13 olarak gelmesi ve hataların yakın zamanda giderilmesi durumunda daha stabil ve pil dostu olacağı konusunda hem fikiriz.

Merhaba arkadaslar mustafanin kernelini kurdum ama sarj cabuk bitiyor sanki Iyl sarj suresi almak icin kurulumda kernel ayarinda neleri secmek gerekiyor eica etsem biri bana detayli anlatabilirmi ?

• Beğen
Merhaba arkadaslar mustafanin kernelini kurdum ama sarj cabuk bitiyor sanki Iyl sarj suresi almak icin kurulumda kernel ayarinda neleri secmek gerekiyor eica etsem biri bana detayli anlatabilirmi ?
Aşağıdaki konuyu incele istersen.
Kernel de ayar vs yapmana gerek yok normal kurulum yaptıysan şarj gayet iyi gitmesi gerekiyor. Bende Mustafa nin kerneli kullanıyorum ve sarj gayet iyi gidiyor.

Samsung Galaxy Optimizasyon Kılavuzu

:xxxönemli: Noble Rom Tecrübenizi Bizimle Paylaşın

:xxxönemli: Samsung Galaxy Optimizasyon Kılavuzu

:xxxayarlar: Noble Rom 3.2 PIZZO (Android 13 / OneUI 5.1 - Güncel Versiyon

3.2 yayınlamış sın kardeşim onu mu kullanalım yoksa 2A da kalmaya devam mı edelim. Sen galiba Noble 3.2 ye geçtin bizde geçelim mi. Sadece ön kamera problemi var galiba yine

• Beğen
3.2 yayınlamış sın kardeşim onu mu kullanalım yoksa 2A da kalmaya devam mı edelim. Sen galiba Noble 3.2 ye geçtin bizde geçelim mi. Sadece ön kamera problemi var galiba yine
Evet bende 1 gündür Noble 3.2 kulanma başladım. Noble 2A dan geçiş yaptım. Ön Kamera sorunu var.

Ben Android 13 kullanmak istemiyorum. O yüzden Android 12 sürümü için en eon yayınlanan sürüm şuan için bu galiba dostum. Bunu kullanacağım.

• Beğen
Ben Android 13 kullanmak istemiyorum. O yüzden Android 12 sürümü için en eon yayınlanan sürüm şuan için bu galiba dostum. Bunu kullanacağım.
Evet hocam Android 12 sürümü için yayınlanmış olan en son Noble Rom versiyonu budur...

merhaba twrp yuklerken odinde pass diyor ama telefonda downloadingde kalıyor ne yapmam lazım
Odin ile yazılım yada TWRP yüklemesi yaptıktan sonra Odin ayarından yeniden başlatma kapalı ise telefon download modunda kalır. Download modundan ses kısma ve güç tuşuna 8 saniye basılı tutarak kendin çıkman lazım.

Etiketler
android rom indir noble 2a noble 2a rom noble android 12 rom noble rom indir note 9 rom indir s9 rom indir samsung rom
Üst Alt