İllegal yoldan imei oynan cihazlarda şebeke ve imei zarar görür hocam. Muhtemelen sizin şebeke pack dosyası zarar gördü.Yurt dışı cihazına 4.1 attım ancak şebekeyi bir türlü düzeltemedim 2.9 işe yarar mı acaba yardımcı olabilecek var mı ?
İllegal yoldan imei oynan cihazlarda şebeke ve imei zarar görür hocam. Muhtemelen sizin şebeke pack dosyası zarar gördü.Yurt dışı cihazına 4.1 attım ancak şebekeyi bir türlü düzeltemedim 2.9 işe yarar mı acaba yardımcı olabilecek var mı ?
Abi EFS Backup da kurtarmıyor bazen. IMEI için sıkıntı olmuyor yedek işe yarıyor ama Şebeke için yüklenen pack EFS dışında da olduğu için siliniyor ve sonuç bu şekilde oluyor.İmei ucmuş muhtemelen farklı romlarla düzelmez başından bilinçli efs yedeği alınsaydı belki düzelirdi geçmiş olsun..
Bazı modellerde böyle sorun olabiliyor evet..Abi EFS Backup da kurtarmıyor bazen. IMEI için sıkıntı olmuyor yedek işe yarıyor ama Şebeke için yüklenen pack EFS dışında da olduğu için siliniyor ve sonuç bu şekilde oluyor.
Anlıyorum hocam peki tekrardan IMEI atılsa sorun çözülür mü? Çünkü yarım saat önce sorduğumda artık IMEI atılan samsung cihazları banka uygulamalarına giremeyecek dediler. Saygılar.İllegal yoldan imei oynan cihazlarda şebeke ve imei zarar görür hocam. Muhtemelen sizin şebeke pack dosyası zarar gördü.
Yeniden IMEI yapılır hocam.Anlıyorum hocam peki tekrardan IMEI atılsa sorun çözülür mü? Çünkü yarım saat önce sorduğumda artık IMEI atılan samsung cihazları banka uygulamalarına giremeyecek dediler. Saygılar.
Ime sorunu olacak sürekli custom rom kullandıkça ime attırıp stock rom kullanın ...Anlıyorum hocam peki tekrardan IMEI atılsa sorun çözülür mü? Çünkü yarım saat önce sorduğumda artık IMEI atılan samsung cihazları banka uygulamalarına giremeyecek dediler. Saygılar.
Evet abi aynen öyle sana bu konuda katılıyorum. Yada iyi birine Custom ROM kurduk dan sonra Şebeke Pack Dosyasını yükletecek ve artık dokunmayacak.Ime sorunu olacak sürekli custom rom kullandıkça ime attırıp stock rom kullanın ...
Yurt dışı cıhahazlara pek custum rom denemeleri yapılmamalı aslında başa bela olabiliyor zamanında çok uğraşmıştım ondan sonra hiç yurt dışı cıhazlara bulaşmadım bu sorunlardan dolayı..Evet abi aynen öyle sana bu konuda katılıyorum. Yada iyi birine Custom ROM kurduk dan sonra Şebeke Pack Dosyasını yükletecek ve artık dokunmayacak.
Aynı fikirdeyim abi sırf bu yüzden almadım bu zaman kadar iyikide almamımış ki bundan sonrada almam muhtemelen.Yurt dışı cıhahazlara pek custum rom denemeleri yapılmamalı aslında başa bela olabiliyor zamanında çok uğraşmıştım ondan sonra hiç yurt dışı cıhazlara bulaşmadım bu sorunlardan dolayı..
You're welcome, my friend.thank you bro