Rom Noble 5.0 Beta CALABRIA III - Android 15 OneUI 7.0 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 660
  • Öne çıkan
Hocam kurulum 4/3 teki anlatım ve kurulumdan farkı var mı? Noble 4/3 versiyonu sizin youtubedeki anlatımınıza göre kurdum farklılık var mı? teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: CaN
Hocam kurulum 4/3 teki anlatım ve kurulumdan farkı var mı? Noble 4/3 versiyonu sizin youtubedeki anlatımınıza göre kurdum farklılık var mı? teşekkür ederim
Noble 5.0 henüz kurmadım hafta sonu deneyeceğim hocam. Eğer kurulum esnasında ekran resmi alıp gönderirseniz bana bakmış olurum. Farkı olacağını düşünmüyorum. Klasik Noble Kurulum adımları vardır muhtemelen.

Noble 5.0 henüz kurmadım hafta sonu deneyeceğim hocam. Eğer kurulum esnasında ekran resmi alıp gönderirseniz bana bakmış olurum. Farkı olacağını düşünmüyorum. Klasik Noble Kurulum adımları vardır muhtemelen.
Teşekkür ederim ben sizin kurulumunuzu bekleyeceğim kurunca bilgi verirseniz sevinirim Allaha emanet ol kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: CaN
Teşekkür ederim ben sizin kurulumunuzu bekleyeceğim kurunca bilgi verirseniz sevinirim Allaha emanet ol kolay gelsin
Tabikide bilgi vereceğim hocam. Çok teşekkür ederim sizde Allah'a emanet olun...

Etiketler Etiketler
noble 5.0 rom noble android 15 rom indir noble oneui 7 rom noble rom download samsung galaxy note 9 android 15 rom samsung galaxy note 9 oneui 7 rom indir samsung galaxy s9 android 15 rom samsung galaxy s9 serisi oneui 7 rom indir
Geri
Üst Alt