-
Vitrin konusu
Hocam kurulum 4/3 teki anlatım ve kurulumdan farkı var mı? Noble 4/3 versiyonu sizin youtubedeki anlatımınıza göre kurdum farklılık var mı? teşekkür ederim
Noble 5.0 henüz kurmadım hafta sonu deneyeceğim hocam. Eğer kurulum esnasında ekran resmi alıp gönderirseniz bana bakmış olurum. Farkı olacağını düşünmüyorum. Klasik Noble Kurulum adımları vardır muhtemelen.Hocam kurulum 4/3 teki anlatım ve kurulumdan farkı var mı? Noble 4/3 versiyonu sizin youtubedeki anlatımınıza göre kurdum farklılık var mı? teşekkür ederim
Teşekkür ederim ben sizin kurulumunuzu bekleyeceğim kurunca bilgi verirseniz sevinirim Allaha emanet ol kolay gelsinNoble 5.0 henüz kurmadım hafta sonu deneyeceğim hocam. Eğer kurulum esnasında ekran resmi alıp gönderirseniz bana bakmış olurum. Farkı olacağını düşünmüyorum. Klasik Noble Kurulum adımları vardır muhtemelen.
Tabikide bilgi vereceğim hocam. Çok teşekkür ederim sizde Allah'a emanet olun...Teşekkür ederim ben sizin kurulumunuzu bekleyeceğim kurunca bilgi verirseniz sevinirim Allaha emanet ol kolay gelsin
Kurulum yapabilirsiniz hocam kurulum aynı.Teşekkür ederim ben sizin kurulumunuzu bekleyeceğim kurunca bilgi verirseniz sevinirim Allaha emanet ol kolay gelsin