Ats 13/12/22 #3 Tek Bilgin' Alıntı: Aşağıdaki yolu izlemeniz yeterli olacak... Root Gizleme amacınız nedir hocam? Ekli dosyayı görüntüle 1114Ekli dosyayı görüntüle 1113 Ekli dosyayı görüntüle 1112 Genişletmek için tıkla ...
Tek Bilgin' Alıntı: Aşağıdaki yolu izlemeniz yeterli olacak... Root Gizleme amacınız nedir hocam? Ekli dosyayı görüntüle 1114Ekli dosyayı görüntüle 1113 Ekli dosyayı görüntüle 1112 Genişletmek için tıkla ...
Ats 13/12/22 #4 Bankacılık tarzı uygulamalara cihazım rootlu olduğu için giremiyorum telefonu ilk rootladığımda bu uygulamayı kullanmıştım sonradan bir kez daha rootladım ama bu sefer magisk de sorun yaşıyorum Ekli dosyalar IMG_20221213_155826.jpg 47.8 KB · Görüntüleme: 2
Bankacılık tarzı uygulamalara cihazım rootlu olduğu için giremiyorum telefonu ilk rootladığımda bu uygulamayı kullanmıştım sonradan bir kez daha rootladım ama bu sefer magisk de sorun yaşıyorum
CaN 13/12/22 #5 Magisk tam kurulmamış hocam Sorunsuz bir magisk ekranı Aşağıdaki gibi olur. Magisk ayar ekranının tam resmini atarmisiniz. Masik Yüklü Zygisk Evet Ramdisk Evet Uygulama Güncel Yüklü Paket
Magisk tam kurulmamış hocam Sorunsuz bir magisk ekranı Aşağıdaki gibi olur. Magisk ayar ekranının tam resmini atarmisiniz. Masik Yüklü Zygisk Evet Ramdisk Evet Uygulama Güncel Yüklü Paket
CaN 13/12/22 #6 Ayarlarda böyle bir yer varmı hocam sizde? Cihaz marka Model ve Android Sürümünüz nedir?
Ats 13/12/22 #7 Tek Bilgin' Alıntı: Ayarlarda böyle bir yer varmı hocam sizde? Cihaz marka Model ve Android Sürümünüz nedir? Ekli dosyayı görüntüle 1117 Genişletmek için tıkla ... Redmi Note 10 pro 13.0.12 O bölümleri nasıl evet yapıcağım Ayarlarda böyle bir seçenek yok
Tek Bilgin' Alıntı: Ayarlarda böyle bir yer varmı hocam sizde? Cihaz marka Model ve Android Sürümünüz nedir? Ekli dosyayı görüntüle 1117 Genişletmek için tıkla ... Redmi Note 10 pro 13.0.12 O bölümleri nasıl evet yapıcağım Ayarlarda böyle bir seçenek yok
CaN 13/12/22 #8 Ats' Alıntı: Redmi Note 10 pro 13.0.12 O bölümleri nasıl evet yapıcağım Ayarlarda böyle bir seçenek yok Genişletmek için tıkla ... Cihazınızı uygun magisk dosyalarını yüklemeniz gerekli. Hatasız ve eksiksiz, yoksa düzgün çalışmaz hocam.
Ats' Alıntı: Redmi Note 10 pro 13.0.12 O bölümleri nasıl evet yapıcağım Ayarlarda böyle bir seçenek yok Genişletmek için tıkla ... Cihazınızı uygun magisk dosyalarını yüklemeniz gerekli. Hatasız ve eksiksiz, yoksa düzgün çalışmaz hocam.