Daha önce, cihazınız önyükleme döngüsüne girerse veya yazılımsal olarak kullanılamaz hale gelirse, cihazınızı kapatmanız, her iki Ses tuşuna da basılı tutmanız ve ardından cihazınızı bir USB kablosuyla bilgisayara bağlamanız yeterliydi. Cihazınız İndirme Moduna geçecek ve daha sonra Odin aracılığıyla orijinal yazılımı yükleyebileceksiniz.
Maalesef Samsung, bu sürece ek bir adım daha ekleyerek işleri daha da karmaşık hale getirdi: İndirme Moduna erişmek için öncelikle Bakım Modunu etkinleştirmeniz gerekiyor. Ancak birisi zaten önyükleme döngüsünde takılı kalmışsa, Bakım Modunu nasıl etkinleştirebilir ki?
Bu kadar sorun yetmezmiş gibi, birçok Samsung kullanıcısı da yeni "İndirme Olmayan D2 Modu"nda takılıp kaldıklarını ve İndirme Moduna erişemediklerini dile getirdi. Eğer siz de aynı durumdaysanız, bu kılavuz işinize yarayabilir. Talimatları takip edin.
Samsung'da D2 İndirme Hatası mı Var? İndirme Moduna Nasıl Erişilir?

- Cihazınız sürekli yeniden başlatma döngüsüne girdiğinde ve Samsung logosunu (bir iki saniyeliğine bile olsa) gördüğünüzde, Ses Kısma tuşuna basılı tutun. Kısa süre sonra Güvenli Moda geçeceksiniz.
- Güvenli Mod'dan, kilit ekranı güvenliğini "Yok" olarak ayarlayın veya Bakım Modunu etkinleştirin. Ben her ihtimale karşı ikisini de yaptım.
- İşlem tamamlandıktan sonra, kolayca İndirme Moduna geçebilirsiniz.