Nasıl Yapılır? Samsung Galaxy Telefonlarda Kilit Ekranı Kısayolları Nasıl Değiştirilir?

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 267
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

CaN

🛡 Kurucu
☢️ Moderatör
✅️ Premium
change-lock-screen-shortcuts.webp

Tek Bir Kullanıcı Arayüzünde Kilit Ekranı Kısayolları Nasıl Değiştirilir​

Yeni One UI, kilit ekranı kısayollarını değiştirmek için birkaç yerel ayar sunuyor . Sadece değiştirmek istiyorsanız bu sizi idare eder. Ancak, telefonunuzun kilit ekranını daha da özelleştirmek için Samsung'un Good Lock uygulamasından yardım alabilirsiniz.

Varsayılan Seçenekleri Kullanarak Özelleştirme​

Öncelikle yerel seçenekleri kullanarak kilit ekranı kısayollarını nasıl değiştirebileceğinize bakalım.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın ve Kilit ekranı'na dokunun.

Adım 2: Kısayollar seçeneğine gidin ve etkinleştirin. Ardından, üzerine dokunun.

1762709493314.webp

Adım 3: Sol kısayolu seçin ve kilit ekranında sola kaydırdığınızda başlatılmasını istediğiniz uygulamayı seçin.

1762709509258.webp

Adım 4: Benzer şekilde Sağ kısayolu seçin ve sağdan kaydırdığınızda ne açılmasını istediğinizi seçin.

Good Lock Kullanarak Özelleştirme​

Telefonunuzun kilit ekranına daha fazla kısayol eklemek için Samsung'un Good Lock özelliğini de kullanabilirsiniz. İşte nasıl yapılacağı.

Adım 1: Good Lock uygulamasını Galaxy akıllı telefonunuza indirin ve yükleyin.

Adım 2: Uygulamayı açın ve modülü yüklemek için LockStar'ın yanındaki yükle düğmesine dokunun.

Adım 3:
Modül yüklendikten sonra Good Lock uygulamasına dönün ve LockStar'a dokunun. Ardından, modülü etkinleştirmek için üst taraftaki geçiş düğmesini etkinleştirin.

1762709543467.webp

Adım 4: Değişiklik yapmak için kilit ekranını seçin.

Adım 5: Alttaki kısayollardan birine dokunun. Kilit ekranı kısayollarından tamamen kurtulmak istiyorsanız, dikdörtgen çerçevenin sağ üst köşesindeki küçük X simgesine dokunabilirsiniz.

Adım 6:
Kısayolları özelleştirmek için, anahattın sol alt köşesindeki küçük düzenleme düğmesini seçin.

Adım 7:
Altı farklı kısayol gösteren seçeneği seçin.

1762709564121.webp

Adım 8: Seçenekleri belirledikten sonra, kilit ekranı kısayollarının hizalamasını seçebilirsiniz. Tüm seçenekleri deneyin ve ihtiyaçlarınıza uygun olanı seçin.

Adım 9: Kısayol eklemek için kısayollar tepsisindeki ilk + düğmesine dokunun.
1762709580539.webp

Adım 10: İlk kısayol için istediğiniz uygulamayı seçin. Altı uygulamanın tamamını seçene kadar kısayol olarak eklemek istediğiniz diğer uygulamaları seçmeye devam edin. Ardından Uygula'ya tıklayın.

1762709613890.webp

Adım 11: Tüm değişiklikleri uygulamak için sol üst köşedeki Kaydet'e dokunun. Ardından, tüm kısayollarınızı görüntülemek için sol alt köşedeki küçük simgeye dokunabilirsiniz.

1762709648965.webp

← Önceki konu

Nasıl Yapılır?  Samsung Galaxy Telefonlarda Hızlı Ayarlar Paneli Nasıl Kullanılır?

• CaN
  • Cevaplar: 0
Sonraki konu →

Nasıl Yapılır?  Samsung Galaxy Telefonlarda Bildirimlerden Kurtulma Yöntemleri

• CaN
  • Cevaplar: 1
  • Etiketler Etiketler
    galaxy hızlı erişim ayarları kilit ekranı özelleştirme kısayol değiştirme samsung kilit ekranı samsung kısayol ekleme
  • Geri
    Üst Alt