Haber Samsung’un One UI 8.5 Beta Planı Ortaya Çıktı: Bu Hafta Neler Geliyor?

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 70
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

CaN

🛡 Kurucu
☢️ Moderatör
✅️ Premium
1000038421.webp

Samsung'un, 30 Nisan'dan itibaren Galaxy S25 serisiyle başlayarak, kararlı One UI 8.5 güncellemesini dağıtmaya başlaması bekleniyor. Güncelleme şu anda çeşitli Galaxy cihazlarında beta test aşamasında ve bu hafta bu modeller için daha fazla beta sürümü görebiliriz.

Samsung, Galaxy S25 serisi için şimdiden dokuz adet One UI 8.5 beta sürümü yayınladı . Ancak diğer cihazlar için testler geçen ay başladı ve yeni beta güncellemeleri haftalık olarak yayınlanıyor. Bu cihazlar arasında Galaxy Z Fold 7, Flip 7, Fold 6, Flip 6, Galaxy S24 serisi, Galaxy S25 FE, Galaxy S24 FE ve daha fazlası yer alıyor.

Samsung ile ilgili güncellemeler konusunda tanınmış bir kaynak olan Tarun Vats, 13-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen One UI 8.5 beta sürümünün yayınlanma takvimini paylaştı. Kaynağa göre, Samsung bu hafta aşağıdaki One UI 8.5 Beta güncellemelerini yayınlayabilir:
  • Galaxy S24/S25 FE – One UI 8.5 Beta 2 güncellemesi
  • Galaxy Z Fold7 – One UI 8.5 Beta 3 güncellemesi
  • Galaxy Z Fold6 – One UI 8.5 Beta 2 güncellemesi
Galaxy S25 serisi için One UI 8.5 Beta 9 güncellemesi geçen hafta bazı bölgelerde yayınlandı, ancak ABD'yi atladı. Şimdi ise bu hafta içinde ABD'ye de gelmesi bekleniyor. Dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta, beta sürümlerinin bölgeye göre değişiklik gösterebileceğidir.

Bu, One UI 8.5'in ilerleyişiyle ilgili kısa bir güncelleme. Samsung, beta programını birkaç cihaza daha genişletebilir, ancak bunun bu hafta gerçekleşmesi beklenmiyor. Bununla birlikte, Samsung'un ne planladığını asla bilemezsiniz.

Belki de One UI 8.5'in One UI 8'den daha çok konuşulduğunu fark etmişsinizdir. Bunun nedeni, One UI 8.5'in birçok yeni özellik, çeşitli kullanıcı arayüzü değişiklikleri, daha fazla özelleştirme seçeneği ve büyük bir performans artışı sunmasıdır. Ben de daha rafine olduğunu ve One UI 8 güncellemesinden beklentilerimi karşıladığını düşünüyorum.

Eğer One UI 8.5 beta sürümü cihazınız için mevcutsa ve kararlı sürümden önce deneyimlemek istiyorsanız, beta programına kaydolabilirsiniz. Adım adım kılavuzu burada inceleyebilirsiniz

• Etiketler Etiketler
    one ui 8.5 beta hangi telefonlara gelecek one ui 8.5 beta yeni özellikleri samsung one ui 8.5 beta çıkış tarihi samsung one ui 8.5 performans ve arayüz yenilikleri samsung yeni one ui güncellemesi detayları
  • Geri
    Üst Alt