Haber Sanatçı Nurettin Rençber’in aile hekimi yeğeni ölü bulundu

  • Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpEren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 3
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
Aile hekimi evinde ölü bulundu

Mersin'in Erdemli ilçesinde sanatçı Nurettin Rençber'in aile hekimi olarak görev yapan yeğeni Osman Aydın (48), evinde ölü bulundu.

Zrj1S9yW3Eq8awtc7cF1WA.jpg

Olay, Limonlu Mahallesi Demirtaş 4 Sitesi C Blok 1’inci katta meydana geldi. Aile hekimi Osman Aydın’dan haber alamayan iş arkadaşları telefonla ulaşmaya çalıştı.
ikDbTQCIJUCYTZs9e3Su0g.jpg

Aydın telefonu açmayınca arkadaşları, oturduğu sitenin görevlisine haber verdi. Daireye balkondan giren görevli, Aydın'ı mutfakta yerde hareketsiz yatarken buldu. Görevlinin ihbarıyla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, Aydın'ın hayatını kaybettiğini belirledi.
NUem8HZ210afeEiFOM8AAg.jpg

Acı haberi alan komşuları ve iş arkadaşları gözyaşı döktü. Osman Aydın’ın cansız bedeni, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Mersin Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
M8yx2oCnnkiHP_pot6pStA.jpg

Sanatçı Nurettin Rençber'in yeğeni olduğu belirtilen Dr. Aydın’ın 9 yıldır Limonlu Mahallesi'nde aile hekimi olarak görev yaptığı ve bekar olduğu bildirildi.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Geri
Üst Alt