Haber Taksim'de yılbaşı hazırlığı

Taksim'de yılbaşı hazırlığı

İstanbul'da yılbaşı kutlamaları için güvenlik önlemleri alınıyor. Taksim'e çıkan yollar saat 14.00'ten itibaren trafiğe kapatıldı. Jandarma ekipleri de havadan ve karadan denetim yapıyor.

B3DH96GZQUyPSx66bxgBJQ.jpg

İstanbul Beyoğlu'nda yılbaşı kutlamalarında güvenlik önlemi almak amacıyla Taksim Meydanı bariyerlerle çevrildi.
sTlwLE0ijUu1SBR4tQG6LA.jpg

Beyoğlu'nda yılbaşı tedbirleri kapsamında Taksim ve İstiklal Caddesi'ne çıkan yollar trafiğe kapatılıyor.
Sy_IFyTjXE60aOjFMSiJ2g.jpg

İstanbul Valiliğinin aldığı karar ile saat 14.00'da İstiklal Caddesi'ne çıkan yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi. Vatandaşlar ise alternatif yollara yönlendirildi.
k5PxNrJBJ0SKvdMUEb1I-Q.jpg

Taksim Meydanı ve Gezi Parkı da demir bariyerlerle kapatıldı. Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik noktaları oluşturuluyor.
Nv5uhZkkckG5fc0h7goBYQ.jpg

Polis, Gezi Parkı'na Mobil Komuta Merkezi TIR'ı kurdu. Güvenlik kameraları da gözden geçirilerek yılbaşı gecesine hazırlandı. Polis ekipleri Gezi Parkı içinde beklerken bazı noktalara da TOMA yerleştirildi.
HvgjuWnp_kiWBsWAh8K-7Q.jpg

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de yılbaşı tedbirleri kapsamında helikopter destekli trafik denetimi gerçekleştirdi.
RLR7Br53QEaFZAU0KdHKMA.jpg

Jandarma ekiplerince, Beykoz Riva ve Sarıyer Uskumru'nun da aralarında bulunduğu 36 farklı yerde yol kontrol noktası oluşturuldu. Ekipler, bu noktalarda trafiği düzenlemek ve denetlemek için çalışma yaptı.
qaxFu_1P9USjx5QTN9Xc4g.jpg

Denetimlere havadan drone ve helikopterle de destek verildi.
IbACHb2JaUC_zCmu49hZOQ.jpg

Havadan yapılan denetimlerde, trafik ihlali yapan ve kurallara uymayan sürücüler tespit edilerek, karadaki kontrol notlarında uygulama yapan ekiplere bildirildi.
63ocZ4qoEkm1LPvCwmpzhQ.jpg

Jandarma ekipleri, kural ihlali yaptığı belirlenen sürücülere cezai işlem uyguladı.
LC_GzhUF3UG2cvKsAQiYGA.jpg

zHXKcSSd4kegb_nx_x2MLQ.jpg

 
Üst Alt