Nasıl Yapılır? Tanımadığınız Numaralardan Gelen SMS Mesajları Nasıl Engellenir? Android ve iPhone İçin Kesin Çözüm - Android / IOS

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 84
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

CaN

🛡 Kurucu
☢️ Moderatör
✅️ Premium
How_to_Block_Text_Messages_from_Unknown_Numbers_on_iPhone_and_Android.webp

iPhone'da Bilinmeyen Numaralardan Gelen Mesajları Nasıl Engellersiniz?​

Apple, bilinmeyen numaralardan gelen spam mesajları engellemenize olanak tanır. Veya gerekirse, gönderenleri doğrudan Mesajlar uygulamasından da engelleyebilirsiniz. Bu işlem tamamlandıktan sonra, bu mesajlar ayrı olarak sıralanır veya tamamen engellenir. Daha fazla ayrıntı için, adım adım bir kılavuza göz atabilirsiniz.

1. Çözüm Yöntemi : Bilinmeyen Numaralardan Gelen Spam Mesajlarını Engelleme​

Adım 1: Ayarlar'ı açın ve Mesajlar'a dokunun. Burada, Bilinmeyen ve Spam'e dokunun.

Adım 2: "Bilinmeyen Gönderenleri Filtrele" seçeneğini etkinleştirin. Ayrıca, "SMS Filtresi" seçeneğini de işaretleyin.

1772964007114.webp

2. Çözüm Yöntemi : Mesajlar Uygulamasından Spam Numaraları Engelleme​

Not: Bunu yapmak, seçilen kullanıcıdan gelen telefon aramalarını, FaceTime aramalarını ve mesajlarını engelleyecektir.

Adım 1: Mesajlar uygulamasını açın ve ilgili konuşmaya dokunun. Ardından, kişi adına dokunun. Burada, Bilgi'ye dokunun.

Adım 2: Aşağı kaydırın ve "Bu Arayanı Engelle" seçeneğine dokunun. İstendiğinde "Kişiyi Engelle" seçeneğine dokunun.

1772964027080.webp

Android'de Bilinmeyen Mesajları Nasıl Engellersiniz?​

Android'deki varsayılan Mesajlar uygulaması, sizi sonsuz sayıda gereksiz kısa mesajdan kurtarmak için yerleşik bir spam korumasına sahiptir. Google Mesajlar ve Samsung Mesajlar uygulamasında bilinmeyen spam mesajlarını engellemek için bu özelliği nasıl etkinleştirebileceğinizi aşağıda açıklıyoruz.

1. Çözüm Yöntemi : Android'de Bilinmeyen Numaralardan Gelen SMS'leri Engelleme​

Adım 1: Mesajlar uygulamasını açın ve ilgili konuşmaya dokunun. Burada, sağ üst köşedeki üç nokta simgesine dokunun ve Ayrıntılar'a dokunun.

Adım 2: Ardından, "Engelle ve spam bildir" seçeneğine dokunun. İstendiğinde, " Spam bildir" seçeneğini seçin ve "Tamam" a dokunun.

1772964046385.webp

2. Çözüm Yöntemi : Samsung Galaxy Telefonlarda Bilinmeyen Mesajları Engelleme​

Adım 1: Samsung Mesajlar uygulamasını açın ve ilgili konuşmaya dokunun. Burada, "Numarayı engelle" seçeneğine dokunun.

Adım 2: İstendiğinde, " Konuşmayı sil" seçeneğini işaretleyin ve "Engelle" ye dokunun.

1772964064356.webp

3. Çözüm Yöntemi : Mesajlar uygulamasında istenmeyen e-postalara karşı korumayı etkinleştirin.​

Adım 1: Mesajlar uygulamasını açın ve sağ üst köşedeki profil simgenize dokunun. Mesajlar ayarları'na dokunun.

1772964082798.webp

Adım 2: Aşağı kaydırın ve Spam koruması seçeneğine dokunun. Spam korumasını etkinleştir seçeneğini açın.

1772964119633.webp

Bu özellik, Android telefonunuzdaki Mesajlar uygulamasında istenmeyen mesajları otomatik olarak filtreleyip sıralayacaktır.

• Etiketler Etiketler
    android spam mesaj engelleme bilinmeyen numara mesaj engelleme iphone spam sms engelleme istenmeyen mesajları durdurma spam sms engelleme
  • Geri
    Üst Alt