Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn
Çok uzun zamandır severek kendimin de kullanmış olduğu Samsung Galaxy S9 Serisi ve Note 9 Serisi cihazlar için yapılmış harika bir Özel Rom. Bildiğiniz...
Android'de Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: Telefonunuzda Ayarlar'ı açın > Uygulamalar ve bildirimler / Yüklü uygulamalar / Uygulamalar'a gidin.
Adım 2: Tüm Uygulamalar altında WhatsApp'a dokunun.
Adım 3: Bildirimler'e...
iPhone'da Tüm WhatsApp Bildirimlerini Kapatın
Adım 1: iPhone'unuzda Ayarlar'ı açın . Aşağı kaydırın ve WhatsApp'a dokunun .
Adım 2 : Bildirimler'e dokunun > Bildirimlere İzin Ver seçeneğinin geçişini kapatın .
Alternatif olarak Ayarlar >...
Mars'ta yapılan araştırmalarda eski bir göl yatağında bir düzine karbon atomundan oluşan zincirler tespit edildi.
Mars'taki eski bir göl yatağında bir düzine karbon atomundan oluşan zincirler tespit edildi. Zincirlerin Mars'taki yaşamın tarihi...
Mars'ta yapılan araştırmalarda eski bir göl yatağında bir düzine karbon atomundan oluşan zincirler tespit edildi.
Mars'taki eski bir göl yatağında bir düzine karbon atomundan oluşan zincirler tespit edildi. Zincirlerin Mars'taki yaşamın tarihi...
Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, ABD Başkan Yardımcısı James David Vance'in eşi Usha Vance başkanlığındaki heyetin Grönland ziyaretine tepki gösterdi. Danimarkalı lider, "ABD, Grönland ve Danimarka'ya kabul edilmez baskı uyguluyor"...
Güney Kore'de 24 yaşındaki bir adam, tecavüz de dahil olmak üzere bir dizi cinsel istismar suçundan ceza aldı. Saldırı, çamaşır makinesi kapağına yansıyan görüntülerle ortaya çıktı.
Güney Kore'de Yüksek Mahkeme, 24 yaşındaki bir adamın tecavüz...
Polonyalı yetkililer, Poznan kentini istila eden farelerle mücadele için "savaş" başlattı. Belediye, hastanelere, restoranlara ve konutlara fare kapanları yerleştirilmesi talimatı verdi.
Polonya'nın kamu yayıncısı TVP World'ün haberine göre...
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dünyanın gündemine oturan Beyaz Saray kavgasını neyin başlatmış olabileceğini açıkladı. Zelenski'nin iddiasına göre tartışma, Ukraynalı liderin yanında götürdüğü fotoğraflarla başlamış olabilir. İşte...
28 yaşındaki YouTuber Jake Moscato, 60 gün boyunca yalnızca kırmızı etle beslenmeye karar verdi ve bu deneyiminin onu ‘süper kahraman’ gibi gösterip göstermeyeceğini veya vücudunu ‘mahvedip mahvetmeyeceğini’ görmek istedi. Moscato, 28 yaşındaki...