Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 10 Mayıs itibariyle devreye girecek ‘sessiz havalimanı’ uygulaması kapsamında acil durumlar dışında terminal içerisinde anons yapılmayacak.
Sabiha Gökçen Havalimanı, terminal içindeki konforu artırmak...
İstanbul’da yaşayan milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiren elektrik kesintisi duyurusu yapıldı. Şehrin Avrupa Yakası'ndaki elektrik dağıtım şirketleri olan BEDAŞ, şebeke bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında geniş kapsamlı bir...
Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti soruşturmasında tutuklanan Aleyna Kalaycıoğlu'nun şikayeti üzerine Rapçi Vahap Canbay hakkında "basit tehdit" ve "ısrarlı takip" suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
Futbolcu Kubilay Kaan...
Bu kılavuzda, Android cihazınızın tam yedeğini oluşturma prosedürünü ayrıntılı olarak ele alacağız . Bu kılavuzu okuyun ve belirtilen uygulamaları hemen cihazınızda uygulayın.Android cihazların en iyi yanı açık kaynak kodlu olmasıdır. iOS...
Samsung cihazlara firmware yükleme süreci genelde karışık anlatılıyor ama bu rehber oldukça sade ve anlaşılır olmuş. Özellikle Patched Odin kullanımının detaylı anlatılması, hata alma riskini ciddi şekilde azaltıyor. Yeni başlayanlar için bile...
Magisk v30.7 ile ilgili hem kurulum hem de sürüm farklarının detaylı anlatılması çok iyi olmuş. Özellikle Stable, Beta ve Canary sürümleri arasındaki farkları açıklamanız kafa karışıklığını gideriyor. Root işlemiyle uğraşanlar için oldukça...
Android 11 tarafında Magisk patched boot.img sorununu bu kadar net anlatan rehber bulmak zor. Özellikle boot patch ve fastboot aşamalarındaki kritik detaylar çok faydalı olmuş. Sorun yaşayanlar için direkt çözüm odaklı kaliteli bir içerik olmuş 👌
Bu kılavuzda, Android cihazınızın tam yedeğini oluşturma prosedürünü ayrıntılı olarak ele alacağız . Bu kılavuzu okuyun ve belirtilen uygulamaları hemen cihazınızda uygulayın.Android cihazların en iyi yanı açık kaynak kodlu olmasıdır. iOS...
Root atmadan sistem uygulamalarını kaldırabilmek gerçekten büyük avantaj olmuş. Özellikle Shizuku ve Canta kullanımının adım adım anlatılması yeni başlayanlar için çok faydalı. Gereksiz uygulamalardan kurtulup performans ve pil süresini artırmak...
HyperOS cihazlarda gereksiz sistem uygulamalarını kaldırma işlemi genelde riskli ve karışık anlatılıyor fakat rehber oldukça anlaşılır hazırlanmış. Özellikle ADB komutlarının adım adım açıklanması ve root gerektirmeden yapılabilmesi büyük avantaj...