Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) son dönemde hız kazanan silahlanma faaliyetleri ile bölgedeki askeri girişimlerini yakından takip ettiklerini bildirdi.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) haftalık...
Gayrettepe metrosunda bir kişinin cep telefonunu çalan 2 şüpheli çaldıkları cep telefonu ile yakalandı. 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay, M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman Metro Hattı Şişli Gayrettepe istasyonunda 24...
Geçtiğimiz günlerde, Gmail gibi üçüncü taraf uygulamaların arka planda çalışmaya devam etmesini tek bir ADB komutu satırı kullanarak nasıl sağlayabileceğinize dair bir makale yazmıştım . Ancak, birçok kullanıcı bunun tam tersini, yani bu...
Gece yatmadan hemen önce genellikle WiFi, GPS, NFC'yi kapatıyor ve Pil Tasarrufu modunu hatta bazen Uçak Modunu bile etkinleştiriyorum. Bunun oldukça uç bir yaklaşım olduğunu biliyorum, ancak cihazı zaten kullanmayacağım zamanlarda pil ömründen...
Bu kılavuzda, root erişimi olmadan herhangi bir sistem uygulamasını kaldırma/silmeyi adım adım göstereceğiz. Günümüzde, üreticiler cihazlarını gereksiz birçok uygulama, yani şişirilmiş yazılımlarla birlikte gönderme eğilimindedir. Bunlardan...
İngiltere'de milletvekili Jess Asato, X'in yapay zeka programı Grok'la bikinili sahte fotoğraflarının oluşturulduğu gerekçesiyle xAI'a dava açtı.
İngiltere'de İşçi Partisi milletvekili Jess Asato, milyarder iş insanı Elon Musk'a ait xAI...
ABD Dışişleri Bakanlığı, İsrail ile Lübnan'ın Amerika öncülüğündeki müzakereler sonucunda, bir ateşkesin uygulanması konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu.
17 Nisan'da yürürlüğe giren ve 17 Mayıs itibarıyla 45 gün uzatılan ateşkese rağmen...
Küba Merkez Bankası (BCC), ülkede ABD yaptırımlarıyla ilişkili olarak 6 Haziran itibarıyla Visa ve Mastercard kartlarıyla işlem yapılamayacağını duyurdu.
Küba Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, 2 Haziran tarihinde Küba'da Visa ve Mastercard...
Finlandiya'nın Lapland bölgesi, turistleri bu yaz farklı bir maceraya davet ediyor. Bölgeyi ziyaret edenler, 23 bin dolarlık gizli bir altın külçesi bulma yarışına katılabilir.
Finlandiya'nın kuzeyindeki Levi kayak merkezi tarafından düzenlenen...
ABD'de reşit olmayan kız çocuklarına yönelik fuhuş ağı kurduğu iddiasıyla yargılandığı sırada hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein'in ölümünden önce birkaç yıl boyunca spermlerini dondurduğu belirtildi.
New York Times (NYT) gazetesinin, ABD...