Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Samsung‘un katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 2‘nin tüm detayları açıklandı. Ön siparişe sunulan Galaxy Z Fold 2’nin Türkiye ve yurt dışı fiyatı belli oldu.
Galaxy Z Fold 2 katlanabilir akıllı telefon Türkiye’de 19.999 TL fiyat üzerinden ön siparişe sunuldu. 2 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında ön sipariş ile telefonu satın alanlara Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık hediye edilecek. Galaxy Z Fold 2’nin yurt dışı fiyatı ise 1.999$ olarak açıklandı.
https://www.youtube.com/watch?v=tkKmjeTOWX8
Galaxy Z Fold 2’nin özelliklerini aktaracak olursak telefon 7.6 inç büyüklüğünde, 1768 x 2208 piksel çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan, HDR10+ destekli, katlanabilir Dynamic AMOLED ekran ile çıkıyor. Katlandığında 159.2 x 68 x 16.8 mm ölçülerine sahip telefonun ağırlığı ise 279g.
Galaxy Z Fold 2 gücünü Qualcomm Snapdragon 865+ mobil platformundan alıyor. 12GB LPDDR5 RAM ve 256GB UFS 3.1 depolama seçeneğine sahip telefonda microSD kart girişi bulunmuyor. Galaxy Z Fold 2’nin batarya kapasitesi 4500mAh ve 25W hızlı şarj desteğine sahip.
Galaxy Z Fold 2’nin arka tarafında 4K 60fps çekim yapabilen 12 MP, f/1.8 ana kamera, 2x optik zum yapabilen 12 MP, f/2.4 telefoto kamera ve 12 MP, f/2.2 ultra geniş kamera yer alıyor. Ön tarafında ise iki 10 MP, f/2.2 selfie kamerası bulunuyor.
Yorum Yaz