Nasıl Yapılır? Kernel Flasher'da Boot.img Geçersiz Ramdisk Hatası Nasıl Düzeltilir? - Kesin Çözüm Yöntemi

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 108
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.

CaN

🛡 Kurucu
☢️ Moderatör
✅️ Premium
1000200661.webp

Geçtiğimiz günlerde, bir kullanıcı Telegram kanalımda KernelSU aracılığıyla root erişimi elde ettikten sonra bile Kernel Flasher uygulamasının düzgün çalışmamasıyla ilgili bir soru yöneltti. KSU'nun gece sürümünü kullanmak ve uygulamanın Süper Kullanıcı bölümünden Flasher'ı açıp kapatmak gibi temel çözümler işe yaramayınca, sorunun kök nedenini ve dolayısıyla çözümünü bulmayı kolaylaştırmak için bu sorunu kendi tarafımda simüle etmeye karar verdim.

1000200663.webp

Ancak bunu yapmaya çalıştığımda, tamamen farklı bir hatayla karşılaştım. Root erişimini aldıktan sonra Kernel Flasher'ı başlattığımda, "boot.img'de geçersiz ramdisk" hatası verdi. Uygulama bu hatayı tam ekran olarak gösterecek ve hiçbir özelliğini kullanmanıza izin vermeyecektir. Neyse ki, bu sorunun çözümü oldukça kısa ve kolay. Öyleyse, daha fazla uzatmadan hemen inceleyelim.

boot.img dosyasındaki geçersiz ramdisk hatası nedeniyle Kernel Flasher'ı düzeltin​

1000200665.webp

Başlamadan önce, her ihtimale karşı cihazınızın tam bir yedeğini alın. Droidwin ve üyeleri, nükleer bir savaş çıkması, alarmınızın çalışmaması veya aşağıdaki adımları uygularken cihazınıza ve verilerinize herhangi bir şey olması durumunda sorumlu tutulamaz.

● Öncelikle,
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
uygulamasını cihazınızdan kaldırın.
● Ardından, hata toleranslı Kernel Flasher sürümünü indirip kurun. Şimdi çalıştırın.
● Bazı yerlerde hâlâ "boot.img dosyasında geçersiz ramdisk" hatasıyla karşılaşabilirsiniz, ancak bu durum uygulamanın normal kullanım davranışıyla çelişmez.

1000200669.webp

● Hata mesajı hala görünürken, AnyKernel ZIP dosyasını aktif yuvaya yüklemeyi başardım.
● Sonuç? Yükleme işlemi sorunsuz bir şekilde gerçekleşti ve şu anda o özel çekirdeği kullanıyorum!

İşte bu kadar. Kernel Flasher uygulamasında boot.img dosyasındaki geçersiz ramdisk hatasını düzeltmek için izlenecek adımlar bunlardı. Yukarıda belirtilen adımlarla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, yorumlarda bize bildirin. En kısa sürede size bir çözüm sunacağız.

← Önceki Konu

Nasıl Yapılır?  KernelSU Rootlu Görünüyor Ama Uygulamalar Root Yetkisi Alamıyor mu? Kesin Çözüm

• CaN
  • Cevaplar: 0
Sonraki Konu →

Nasıl Yapılır?  KernelSU Sorunları mı Yaşıyorsunuz? Bypass Sürümü ile Root ve Modül Hatalarını Çözün

• CaN
  • Cevaplar: 0
  • Etiketler Etiketler
    android'de invalid ramdisk hatası nasıl düzeltilir boot.img dosyası flashlama sorunu ve çözümü kernel flasher boot.img yükleme hatası giderme kernel flasher'da boot.img geçersiz ramdisk hatası çözümü magisk root işleminde geçersiz ramdisk hatası
  • Geri
    Üst Alt