CaN 15/12/22 #61 Unlovedman' Alıntı: Hard press buton nasil kapatilir bilen varmi Genişletmek için tıkla ... Hard Press Buton derken hocam anlayamadım?
Unlovedman' Alıntı: Hard press buton nasil kapatilir bilen varmi Genişletmek için tıkla ... Hard Press Buton derken hocam anlayamadım?
kung 15/12/22 #62 Unlovedman' Alıntı: Hard press buton nasil kapatilir bilen varmi Genişletmek için tıkla ... Video izle
Unlovedman' Alıntı: Hard press buton nasil kapatilir bilen varmi Genişletmek için tıkla ... Video izle
CaN 15/12/22 #63 Anladığım kadarıyla aşağıda verdiğim ekran resmin deki ayarlarda yer alan kısımlar dan bahsediyorsunuz hocam. Ayarlar 》Ekran 》Navigasyon Çubuğu
Anladığım kadarıyla aşağıda verdiğim ekran resmin deki ayarlarda yer alan kısımlar dan bahsediyorsunuz hocam. Ayarlar 》Ekran 》Navigasyon Çubuğu
U Unlovedman 16/12/22 #64 Yokki noblede Ben daha bir uzman ayardan bahsetmistim root explorerle yapilan yada bir fix zip varmi telefonu elime alirken ekran aciliyor
Yokki noblede Ben daha bir uzman ayardan bahsetmistim root explorerle yapilan yada bir fix zip varmi telefonu elime alirken ekran aciliyor
CaN 16/12/22 #65 Unlovedman' Alıntı: Yokki noblede Ben daha bir uzman ayardan bahsetmistim root explorerle yapilan yada bir fix zip varmi telefonu elime alirken ekran aciliyor Genişletmek için tıkla ... Anladığım kadarıyla siz şundan mı bahsediyorsunuz hocam. Gelişmiş Özellikler 》Hareketler ve işaretler 》Uyandırmak için Kaldır : Kapalı
Unlovedman' Alıntı: Yokki noblede Ben daha bir uzman ayardan bahsetmistim root explorerle yapilan yada bir fix zip varmi telefonu elime alirken ekran aciliyor Genişletmek için tıkla ... Anladığım kadarıyla siz şundan mı bahsediyorsunuz hocam. Gelişmiş Özellikler 》Hareketler ve işaretler 》Uyandırmak için Kaldır : Kapalı
kung 16/12/22 #66 Zip paketlerini kulanmayın sorun teşkil ede bilir direk telefonu ayarlarından yapın daha iyi olur siz bilirsiniz sizin icin hemen bulup yuklucem denersiniz
Zip paketlerini kulanmayın sorun teşkil ede bilir direk telefonu ayarlarından yapın daha iyi olur siz bilirsiniz sizin icin hemen bulup yuklucem denersiniz
kung 16/12/22 #67 Bunu kulana bilirsin apk zip daha Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol. google play dan indirip kulana bilrsin Özelikleri. Kolay Kilit Açma AYAR HİZMETİ DURDUR Ekran Kilidini Aç telefonu çevir 2 kez) Elinizi yakınlık sensörü üzerinde sallayın 1 saniye telefonu salla 4 kere) Müzik Ekranı telefonu çevir Elini salla 2 kez) yakınlık sensörü telefonu salla 1 saniye 4 kere)
Bunu kulana bilirsin apk zip daha Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol. google play dan indirip kulana bilrsin Özelikleri. Kolay Kilit Açma AYAR HİZMETİ DURDUR Ekran Kilidini Aç telefonu çevir 2 kez) Elinizi yakınlık sensörü üzerinde sallayın 1 saniye telefonu salla 4 kere) Müzik Ekranı telefonu çevir Elini salla 2 kez) yakınlık sensörü telefonu salla 1 saniye 4 kere)
Sahin42 17/12/22 #69 Unlovedman' Alıntı: Sert basinca ekrani acan home tuşu nasil kapatilir Genişletmek için tıkla ... Sırasıyla şu adımları tâkip edin ve ekran görüntüsünde yer alan ayarı kapatın; Ayarlar, Ekran, Navigasyon Çubuğu. Ekli dosyalar 20221217_221222.jpg 81 KB · Görüntüleme: 8
Unlovedman' Alıntı: Sert basinca ekrani acan home tuşu nasil kapatilir Genişletmek için tıkla ... Sırasıyla şu adımları tâkip edin ve ekran görüntüsünde yer alan ayarı kapatın; Ayarlar, Ekran, Navigasyon Çubuğu.
R Ridvan35 18/12/22 #70 joseff' Alıntı: aynı durum bendede var çözebildinizmi Genişletmek için tıkla ... Magisk yükleyin
kung 18/12/22 #72 Google play sistem güncellemesi 1 Mart 2022 kaldı ise bu uygulamayı yükleyin. Telefonu kapatıp acım tekra güncellemi deneyin bakalım degişim olucakmı Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol. burdan indirip güncelleyin
Google play sistem güncellemesi 1 Mart 2022 kaldı ise bu uygulamayı yükleyin. Telefonu kapatıp acım tekra güncellemi deneyin bakalım degişim olucakmı Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol. burdan indirip güncelleyin