Rom Noble 3.2 PIZZO - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 9,235
Merhaba arkadaşlar . Telefon note 9. Twrp yi doğru şekilde odinden yüklüyorum (otomatik başlangıcını da kapatıyorum) ancak bahsettiğiniz kombinasyonları kullanmama rağmen telefon twrp ye girmiyor, normal bir şekilde telefon açılıyor . Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar . Telefon note 9. Twrp yi doğru şekilde odinden yüklüyorum (otomatik başlangıcını da kapatıyorum) ancak bahsettiğiniz kombinasyonları kullanmama rağmen telefon twrp ye girmiyor, normal bir şekilde telefon açılıyor . Yardımcı olursanız sevinirim.
- PC nizde Samsung Driverler tam kurulu olsun
- Samsung cihazınızda USB Hata Ayıklama Açık Olsun
- OEM Kilidi Açık Olsun

● Bunları kontrol edermisiniz. Ayrıca şuan kullandığınız Rom Custom Rom mu? Stok Rom mu?

Daha sonra dönüş yaparsanız sevinirim. Ayrıca Ekran resmi vs ekleyebilirsiniz...
Çok teşekkürler, birkaç küçük hata yapmışım yükledim. Ancak az önce bluetooth bir cihaza bağlanmak istediğimde blutooth sürekli açılıp kapanıyor . Diğer form sayfasındaki" bluetooth yaması" nu yükledim sanırım ondan oldu. Sırf bu yüzden tekrar kurup ayarları , hesapları tekrar açmaktan üşeniyorum. Acaba bu yamayı geri almak gibi bir şansım var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

• Beğen
Tepkiler: CaN
@Bülent - Bluetooth Yaması TWRP den kurabilirsiniz...

Ekli dosyalar

• BluetoothLibraryPatcher_twrp_2.6.3.zip
    2.9 MB · Görüntüleme: 7
Noble 3.2 de Bluetooth da bi problem yoktu. Gönderdiğim yama Noble 3.4 için hocam. Fakat deneyebilirsiniz belki çözer problemi...

Etiketler
en hızlı rom en performanslı rom noble 3.2 rom noble rom oneui 5.1 rom samsung android 13 rom samsung note 9 rom samsung s9 plus rom samsung s9 rom
Üst Alt