CaN 8/4/24 #169 sonhiz500' Alıntı: Elinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam.
CaN 8/4/24 #170 memo' Alıntı: Universal9810_Cleaner ve Universal9810_Repartitioner dosyalarını bulamıyorum indirme linkleri nerede acaba? Genişletmek için tıkla ... Konuda var hocam güzelce bakarsanız direk görebilirsiniz.
memo' Alıntı: Universal9810_Cleaner ve Universal9810_Repartitioner dosyalarını bulamıyorum indirme linkleri nerede acaba? Genişletmek için tıkla ... Konuda var hocam güzelce bakarsanız direk görebilirsiniz.
CaN 9/4/24 #172 tanselozdmrr' Alıntı: inşallah becerebilirim ellerinize sağlık güzel bir çalışmaya benziyor. Genişletmek için tıkla ... Anlatımı açık ve anlaşılır yaptım hocam, dikkat ederseniz çok kolay kurulum yapabilirsiniz. - Sıkıntı Olursa Buradan Yazın Yardımcı Oluruz...
tanselozdmrr' Alıntı: inşallah becerebilirim ellerinize sağlık güzel bir çalışmaya benziyor. Genişletmek için tıkla ... Anlatımı açık ve anlaşılır yaptım hocam, dikkat ederseniz çok kolay kurulum yapabilirsiniz. - Sıkıntı Olursa Buradan Yazın Yardımcı Oluruz...
CaN 13/4/24 #174 61yigitsez61' Alıntı: hocam ellerinize sağlık güzel oldu Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam. Güle güle kullanın.
61yigitsez61' Alıntı: hocam ellerinize sağlık güzel oldu Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam. Güle güle kullanın.
T Taha5535 14/4/24 #175 Hocam merhaba romu kurdum ama telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor s9+ telefonum
CaN 14/4/24 #176 Taha5535' Alıntı: Hocam merhaba romu kurdum ama telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor s9+ telefonum Genişletmek için tıkla ... Yanlış kurulum yapıldığı zaman bu şekilde olur hocam. Kurulum adımlarını ve dosyası dikkatli inceleyin.
Taha5535' Alıntı: Hocam merhaba romu kurdum ama telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor s9+ telefonum Genişletmek için tıkla ... Yanlış kurulum yapıldığı zaman bu şekilde olur hocam. Kurulum adımlarını ve dosyası dikkatli inceleyin.
T Taha5535 14/4/24 #177 CaN' Alıntı: Yanlış kurulum yapıldığı zaman bu şekilde olur hocam. Kurulum adımlarını ve dosyası dikkatli inceleyin. Genişletmek için tıkla ... Merhaba hocam kurulum adımlarını baştan sona aynı yapıyorum ama olmuyor
CaN' Alıntı: Yanlış kurulum yapıldığı zaman bu şekilde olur hocam. Kurulum adımlarını ve dosyası dikkatli inceleyin. Genişletmek için tıkla ... Merhaba hocam kurulum adımlarını baştan sona aynı yapıyorum ama olmuyor
T Taha5535 14/4/24 #178 Hocam birde şöyle söyleyeyim normalde kurulum yapınca twrp de olan integral storage boyutunun düşmesi gerekiyor ben öyle biliyorum çünkü çok rom yükledim hepsindede olmuştu ama bunda olmuyor acaba dahili depolamaya mı yüklemiyor ?
Hocam birde şöyle söyleyeyim normalde kurulum yapınca twrp de olan integral storage boyutunun düşmesi gerekiyor ben öyle biliyorum çünkü çok rom yükledim hepsindede olmuştu ama bunda olmuyor acaba dahili depolamaya mı yüklemiyor ?
T Taha5535 14/4/24 #179 Hocam birde birşey daha var advanced wipe da data ile sıfırlama yaptığım zaman 'device or resource busy' şöyle bir hata ile karşılaşıyorum
Hocam birde birşey daha var advanced wipe da data ile sıfırlama yaptığım zaman 'device or resource busy' şöyle bir hata ile karşılaşıyorum
CaN 14/4/24 #180 Taha5535' Alıntı: Hocam birde birşey daha var advanced wipe da data ile sıfırlama yaptığım zaman 'device or resource busy' şöyle bir hata ile karşılaşıyorum Genişletmek için tıkla ... @kung Abi bakabilirmisin...
Taha5535' Alıntı: Hocam birde birşey daha var advanced wipe da data ile sıfırlama yaptığım zaman 'device or resource busy' şöyle bir hata ile karşılaşıyorum Genişletmek için tıkla ... @kung Abi bakabilirmisin...