Nasıl Yapılır? Onyx Boox Note Max Root Atma Rehberi – Adım Adım Root Yetkisi Kazanın

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 152
    💬 Bu Konuya 1 cevap yazıldı.

CaN

🛡 Kurucu
☢️ Moderatör
✅️ Premium
1000202006.webp

Onyx Boox Note Max'i rootlama adımlarını göstereceğiz. Bu siyah beyaz e-kitap okuyucu/defter, oldukça fazla ilgi çekmeyi başardı ve çoğunlukla haklı nedenlerle. "Hayalet görüntü" sorunuyla kişisel olarak karşılaşıyorum bir sayfayı çevirdiğinizde (veya içeriği değiştirdiğinizde), ekranda eski içeriğin bazı izlerini hala görebiliyorsunuz, ancak bunun dışında, çoğu içeriği kolaylıkla kontrol etmiş gibi görünüyor ve hepsi bu kadar değil.

Teknoloji meraklıları için de bir sürprizi var: Onyx Boox Note Max cihazınızı rootlayabilir ve e-okuyucunuz üzerinde yönetici hakları elde edebilirsiniz. Diğer Android cihazlara/tabletlere kıyasla adımlar biraz karmaşık olsa da endişelenmeyin, her adımı size ayrıntılı olarak anlatacağız. Öyleyse daha fazla uzatmadan başlayalım.

Onyx Boox Note Max'i Nasıl Rootlayabilirsiniz?​

1000202325.webp

Başlamadan önce lütfen cihazınızın tam yedeğini alın. Oluşabilecek durumlardan bizler sorumlu tutulamayız.

● Öncelikle, EDL'yi
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.

● Ardından
edinin, her şey ayarlanmış ve kullanıma hazır.
Kullanıcı: user, Şifre: user
● Şimdi Android SDK Platform Tools'u bilgisayarınıza indirin ve çıkarın.
● Ardından tabletinizde USB Hata Ayıklama ve OEM Kilidini Açma özelliklerini etkinleştirin.
● Şimdi platform-tools klasörünün içinde Komut İstemi'ni açın ve şunu yazın:
adb reboot edl

● Eğer LiveDVD kullanmıyorsanız, bunun için bir yükleyiciye ihtiyacınız olacak. Boox Note Max'imizde Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti bulunuyor ve bunu
edinebilirsiniz .
● Öte yandan, LiveDVD kullanıyorsanız, aşağıdaki adımları izlemeniz yeterlidir:
● Öncelikle, birkaç bölümün yedeğini alalım:

./edl --memory=ufs r devinfo devinfo.img
./edl --memory=ufs r boot_a boot_a.img
./edl --memory=ufs r boot_b boot_b.img

● Ardından tabletinizi yeniden başlatın:

./edl reset

● Şimdi cihazınızı Fastboot Moduna alın.

adb reboot bootloader

● Ardından bölümleme ayrıntılarını almak için aşağıdaki komutu yazın:

fastboot getvar all

● Şimdi, bu bilgilerden aktif bölümünüzü bulun.
● Ardından tabletinizi şu komutla yeniden başlatın:

fastboot reboot

● Şimdi tabletinize Magisk'i kurun ve yukarıda çıkardığımız boot.img dosyasını yamalayın.
● iki adet boot.img dosyası bulunmaktadır. Aktif yuvanıza karşılık gelen dosyayı yamalayın.
● Yama uygulanmış dosyaları platform-tools klasörünün içine aktarın.
● Ardından tabletinizi EDL Moduna alın:

adb reboot edl

● Şimdi patched_boot.img dosyasını yükleyin:

./edl --memory=ufs w boot_b patched_boot_a.img //for active slot A
./edl --memory=ufs w boot_b patched_boot_b.img //for active slot B

● Son olarak, root erişimi sağlanmış işletim sistemine yeniden başlatın:

./edl reset

● İşte bu kadar. Onyx Boox Note Max cihazınızı rootlamak için gereken adımlar bunlardı. Yukarıda belirtilen adımlarla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, yorumlarda bize bildirin. En kısa sürede size bir çözüm sunacağız. Şimdi de tabletinizi root'tan çıkarmak için gereken adımları gösterelim.

Onyx Boox Note Max'in Root Kaldırma İşlemi Nasıl Yapılır?​

● Tableti EDL Moduna alın:
adb reboot edl
● Orijinal boot.img dosyasını yükleyin:
./edl --memory=ufs w boot_b boot_b.img
● Root erişimi olmayan işletim sistemine yeniden başlatın:
./edl reset

Sonraki Konu →

Nasıl Yapılır?  Anahtar Kutusunun Aktif mi İptal mi Olduğunu Öğrenmenin En Kolay Yolu

• CaN
  • Cevaplar: 1
Onyx Boox Note Max için hazırlanmış oldukça başarılı ve detaylı bir root rehberi olmuş. Boot.img yaması, Magisk kurulumu ve root sonrası yapılması gerekenlerin adım adım anlatılması özellikle ilk kez root işlemi yapacak kullanıcılar için büyük kolaylık sağlıyor. Root yetkisi ile cihazın performansını ve özelleştirme seçeneklerini artırmak isteyenler için faydalı bir kaynak. Emeğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: CaN
  • Etiketler Etiketler
    onyx boox note max android root işlemi onyx boox note max bootloader kilidi açma onyx boox note max magisk kurulumu onyx boox note max root nasıl yapılır onyx boox note max root rehberi 2026
  • Geri
    Üst Alt