Çok teşekür ederim hocam ama neden TWRP ye giremiyorum bilginiz var mı ??? bazı arkadaşlar önce Stock ROM kurmalısın diyor sizin bir fikriniz var mı ???Yama dosyasını da TWRP üzerinden Install bölümünden kuranilirsiniz hocam. Aklınıza takılan bir şey olursa sormanız yeterli
Bazı yapılan yanlış işlemlerde bende Stok Rom yüklüyorum hocam.Çok teşekür ederim hocam ama neden TWRP ye giremiyorum bilginiz var mı ??? bazı arkadaşlar önce Stock ROM kurmalısın diyor sizin bir fikriniz var mı ???
Çok sağol hocam tekrar çok teşekürlerODIN ile TWRP yüklerken Otomatik Başlatma Kapalı Olmasına dikkat edin yoksa Odin TWRP yi kurmuyor bunun farkına bile varamazsınız.
Durum nedir hocsm.Çok sağol hocam tekrar çok teşekürler
hocam Noble 4.0 sayfasında ki bir arkadaş Kamera ve Uygulamala Sürekli çöküyor deyince vazgeçtimDurum nedir hocsm.
Ben 1 haftadır kullanıyorum ve çökme konusunda problem görmedim hocam. Temiz kurulum ve sonrasında 2 kere kurdum TWRP den çıkmadan.hocam Noble 4.0 sayfasında ki bir arkadaş Kamera ve Uygulamala Sürekli çöküyor deyince vazgeçtim![]()
hocam çok teşekürler cevapların için. ben geç cevap attım k.bakma işten güçten aileden vakit bulmak zorBen 1 haftadır kullanıyorum ve çökme konusunda problem görmedim hocam. Temiz kurulum ve sonrasında 2 kere kurdum TWRP den çıkmadan.
Hiç sorun yok hocam işiniz görünsün yeterli. Sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun yeterli ...hocam çok teşekürler cevapların için. ben geç cevap attım k.bakma işten güçten aileden vakit bulmak zor
Yanlış tuş kombinasyonu yapıyorsunuz ayrıca odinden oto restard devre dışı olması lazım..TWRP sitesinden uygun TWRP yi indirdim yükledim ama burdaki TWRP yamasını nasıl kuracağımı bilmiyorum
TWRP' yi kuruyorum ama TWRP ye giremiyorum
nerde hata yapıtığımı bilmiyorum
OEM ve USB Hata Ayıklama Açık