Restart devre dışı hocamYanlış tuş kombinasyonu yapıyorsunuz ayrıca odinden oto restard devre dışı olması lazım..
detaylı bir şekilde beni yönlendirmen mümkün mü ?
tam neleri atlıyorum neyi yanlış yapıyorum
nasıl yapmam lazım ???
Restart devre dışı hocamYanlış tuş kombinasyonu yapıyorsunuz ayrıca odinden oto restard devre dışı olması lazım..
cihaz nedir? oem klidi açık mı?Restart devre dışı hocam
detaylı bir şekilde beni yönlendirmen mümkün mü ?
tam neleri atlıyorum neyi yanlış yapıyorum
nasıl yapmam lazım ???
Samsung S9 (G960F) Fabrika ayarı yaptığım için OEM kilidi kapandıcihaz nedir? oem klidi açık mı?
Hangi romu kurmak isityorsunuz?Samsung S9 (G960F) Fabrika ayarı yaptığım için OEM kilidi kapandı
Noble 4.0 Hocam ama bir arkadaş kamera ve uygulamaların sürekli çökmesinden şikayetçiHangi romu kurmak isityorsunuz?
Hayır kurulum yapan arkadaşlarım böyle bi sorundan bahsetmiyorNoble 4.0 Hocam ama bir arkadaş kamera ve uygulamaların sürekli çökmesinden şikayetçi
Tam olarak hangi sıralamayla kurulum yapmalıyım. Yani SıfırdanHayır kurulum yapan arkadaşlarım böyle bi sorundan bahsetmiyor
Arkadaşım yüklemeyi sıralamış, temiz kurulum yapın sadece..Tam olarak hangi sıralamayla kurulum yapmalıyım. Yani Sıfırdan
hocam twrp yi yükledikten sonra ben twrp'ye giremiyorum. Stock Rom kurmamı söylüyorlar.Arkadaşım yüklemeyi sıralamış, temiz kurulum yapın sadece..
Odinden twrp oto restart devre dişi olması lazım , ayrıca cihaza uygun twrp yüklemen lazım, ve tuş kombinasyonu biraz zor s9 dihazda doğru oldugundan emin olun , bunların hiçbirini yapamadıysanız stock kurun odinden sırasıyla ..hocam twrp yi yükledikten sonra ben twrp'ye giremiyorum. Stock Rom kurmamı söylüyorlar.
senin bir tavsiyen var mı ???
herşeyi doğru yaptığımı düşünüyorum ama nerde hata yaptığımı çözemedim neyse gelecek hafta tekrar deniycem bugün fazla zamanım yokOdinden twrp oto restart devre dişi olması lazım , ayrıca cihaza uygun twrp yüklemen lazım, ve tuş kombinasyonu biraz zor s9 dihazda doğru oldugundan emin olun , bunların hiçbirini yapamadıysanız stock kurun odinden sırasıyla ..
Durum nedir dostum. Deneme fırsatınız oldumu ?herşeyi doğru yaptığımı düşünüyorum ama nerde hata yaptığımı çözemedim neyse gelecek hafta tekrar deniycem bugün fazla zamanım yok
tekrar teşekürler hocam