C crazy6134 Pazar saat 23:55'de #13 Mehaba öncelik hızlı cevap için teşekkür ederim. Hepsini deneyeceğim.
CaN Pazartesi saat 06:45'de #14 crazy6134' Alıntı: Mehaba öncelik hızlı cevap için teşekkür ederim. Hepsini deneyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Yeni Rom çıktı ben deniyorum 3 gündür bugün onun konusunu açacağım hocam. Geçemeyen güzel Rom. Ayrıca Android 15
crazy6134' Alıntı: Mehaba öncelik hızlı cevap için teşekkür ederim. Hepsini deneyeceğim. Genişletmek için tıkla ... Yeni Rom çıktı ben deniyorum 3 gündür bugün onun konusunu açacağım hocam. Geçemeyen güzel Rom. Ayrıca Android 15
M MaReL-isa Pazartesi saat 07:03'de #15 CaN' Alıntı: Yeni Rom çıktı ben deniyorum 3 gündür bugün onun konusunu açacağım hocam. Geçemeyen güzel Rom. Ayrıca Android 15 Genişletmek için tıkla ... Bunu merak ettim kardeşim. En kısa zamanda paylaşmanı bekliyorum.
CaN' Alıntı: Yeni Rom çıktı ben deniyorum 3 gündür bugün onun konusunu açacağım hocam. Geçemeyen güzel Rom. Ayrıca Android 15 Genişletmek için tıkla ... Bunu merak ettim kardeşim. En kısa zamanda paylaşmanı bekliyorum.
C crazy6134 Pazartesi saat 11:17'de #16 CaN' Alıntı: Kart zarar görmüş olabilir yada biçimlendirmeniz gerekebilir hocam... Olası Nedenler : SD Kart Arızalı: Kart fiziksel olarak bozulmuş olabilir. Kirli veya Temassız Bağlantı: SD kartın veya telefonun kart yuvasının teması bozulmuş olabilir. Kart Formatı Uyumsuz: Kart farklı bir dosya sistemiyle (örneğin NTFS) formatlanmışsa telefon tanımayabilir. Yuva Sorunu: Telefonun SD kart yuvasında donanımsal bir arıza olabilir. Yazılım Hatası: Sistem güncellemesi sonrası veya yazılım hatası nedeniyle kart düzgün okunamıyor olabilir. Çözüm Önerileri : Kartı Temizle ve Yeniden Tak: SD kartı çıkar. Kartın altındaki metal temas noktalarını yumuşak bir bezle temizle. Kartı düzgün bir şekilde yeniden tak ve telefonu yeniden başlat. Başka Cihazda Test Et: SD kartı bir kart okuyucuya takıp bilgisayarda veya başka bir telefonda dene. Bilgisayar veya başka bir cihaz da kartı görmüyorsa kart arızalanmış olabilir. Telefonu Güvenli Modda Aç: Telefonu Güvenli Mod'da başlatıp kartı görüp görmediğini kontrol et. Güvenli modda çalışıyorsa bir uygulama kartın okunmasını engelliyor olabilir. Formatlama (Dikkatli Ol!): Kartı bilgisayarda FAT32 veya exFAT formatında biçimlendirip tekrar deneyebilirsin. Formatlarsan karttaki tüm veriler silinir. Yedek alabiliyorsan mutlaka önce yedekle! Telefon Yazılım Güncellemesi Kontrolü: Ayarlar > Yazılım Güncellemesi > Güncellemeleri Kontrol Et kısmından sistem güncellemesi var mı bak. Donanım Sorunu: Yukarıdakiler işe yaramazsa telefonun SD kart okuyucusu arızalı olabilir. O zaman servise göstermek gerekebilir. Genişletmek için tıkla ... Merhaba her şeyi denedim ama sd kartı hala okumuyor telefon romdan kaynaklı mı acaba bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar.
CaN' Alıntı: Kart zarar görmüş olabilir yada biçimlendirmeniz gerekebilir hocam... Olası Nedenler : SD Kart Arızalı: Kart fiziksel olarak bozulmuş olabilir. Kirli veya Temassız Bağlantı: SD kartın veya telefonun kart yuvasının teması bozulmuş olabilir. Kart Formatı Uyumsuz: Kart farklı bir dosya sistemiyle (örneğin NTFS) formatlanmışsa telefon tanımayabilir. Yuva Sorunu: Telefonun SD kart yuvasında donanımsal bir arıza olabilir. Yazılım Hatası: Sistem güncellemesi sonrası veya yazılım hatası nedeniyle kart düzgün okunamıyor olabilir. Çözüm Önerileri : Kartı Temizle ve Yeniden Tak: SD kartı çıkar. Kartın altındaki metal temas noktalarını yumuşak bir bezle temizle. Kartı düzgün bir şekilde yeniden tak ve telefonu yeniden başlat. Başka Cihazda Test Et: SD kartı bir kart okuyucuya takıp bilgisayarda veya başka bir telefonda dene. Bilgisayar veya başka bir cihaz da kartı görmüyorsa kart arızalanmış olabilir. Telefonu Güvenli Modda Aç: Telefonu Güvenli Mod'da başlatıp kartı görüp görmediğini kontrol et. Güvenli modda çalışıyorsa bir uygulama kartın okunmasını engelliyor olabilir. Formatlama (Dikkatli Ol!): Kartı bilgisayarda FAT32 veya exFAT formatında biçimlendirip tekrar deneyebilirsin. Formatlarsan karttaki tüm veriler silinir. Yedek alabiliyorsan mutlaka önce yedekle! Telefon Yazılım Güncellemesi Kontrolü: Ayarlar > Yazılım Güncellemesi > Güncellemeleri Kontrol Et kısmından sistem güncellemesi var mı bak. Donanım Sorunu: Yukarıdakiler işe yaramazsa telefonun SD kart okuyucusu arızalı olabilir. O zaman servise göstermek gerekebilir. Genişletmek için tıkla ... Merhaba her şeyi denedim ama sd kartı hala okumuyor telefon romdan kaynaklı mı acaba bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar.
CaN Pazartesi saat 12:18'de #17 crazy6134' Alıntı: Merhaba her şeyi denedim ama sd kartı hala okumuyor telefon romdan kaynaklı mı acaba bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Stok Rom da sıkıntı varımı denediniz mi hocam
crazy6134' Alıntı: Merhaba her şeyi denedim ama sd kartı hala okumuyor telefon romdan kaynaklı mı acaba bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Stok Rom da sıkıntı varımı denediniz mi hocam
C crazy6134 Pazartesi saat 13:00'de #18 CaN' Alıntı: Stok Rom da sıkıntı varımı denediniz mi hocam Genişletmek için tıkla ... Merhaba stok romds hiç bir sıkıntı yoktu. Format atıp yeniden mi kursam.
CaN' Alıntı: Stok Rom da sıkıntı varımı denediniz mi hocam Genişletmek için tıkla ... Merhaba stok romds hiç bir sıkıntı yoktu. Format atıp yeniden mi kursam.
CaN Pazartesi saat 13:12'de #19 crazy6134' Alıntı: Merhaba stok romds hiç bir sıkıntı yoktu. Format atıp yeniden mi kursam. Genişletmek için tıkla ... Normalde bu hata VulCan Rom da yok hocam. O yüzden belki kartınız bozulmuş olabilir.
crazy6134' Alıntı: Merhaba stok romds hiç bir sıkıntı yoktu. Format atıp yeniden mi kursam. Genişletmek için tıkla ... Normalde bu hata VulCan Rom da yok hocam. O yüzden belki kartınız bozulmuş olabilir.
C crazy6134 Pazartesi saat 15:38'de #20 Stok rom da çalıyordu bu roma geştim açmıyor. Ve sd cart sağlam buna eminim başka telefonlar da açılıyor romu kurarken mi hata oldu acaba anlamadım.
Stok rom da çalıyordu bu roma geştim açmıyor. Ve sd cart sağlam buna eminim başka telefonlar da açılıyor romu kurarken mi hata oldu acaba anlamadım.
CaN Pazartesi saat 16:13'de #21 crazy6134' Alıntı: Stok rom da çalıyordu bu roma geştim açmıyor. Ve sd cart sağlam buna eminim başka telefonlar da açılıyor romu kurarken mi hata oldu acaba anlamadım. Genişletmek için tıkla ... Hocam ilk baştan itibaren temiz kurulumu yeniden deneyin isterseniz. Muhakkak bi yerde yanlışlık vardır.
crazy6134' Alıntı: Stok rom da çalıyordu bu roma geştim açmıyor. Ve sd cart sağlam buna eminim başka telefonlar da açılıyor romu kurarken mi hata oldu acaba anlamadım. Genişletmek için tıkla ... Hocam ilk baştan itibaren temiz kurulumu yeniden deneyin isterseniz. Muhakkak bi yerde yanlışlık vardır.
C crazy6134 Pazartesi saat 16:29'de #22 Recovery den format mı atsam yoksa sıfırdan mı kursam acaba tavsiyeniz nedir kardeşim. Teşekkür ederim
Recovery den format mı atsam yoksa sıfırdan mı kursam acaba tavsiyeniz nedir kardeşim. Teşekkür ederim
CaN Pazartesi saat 16:30'de #23 crazy6134' Alıntı: Recovery den format mı atsam yoksa sıfırdan mı kursam acaba tavsiyeniz nedir kardeşim. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Sıfırdan yeniden kurulum adımlarını yaparak işlemleri yapınız.
crazy6134' Alıntı: Recovery den format mı atsam yoksa sıfırdan mı kursam acaba tavsiyeniz nedir kardeşim. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Sıfırdan yeniden kurulum adımlarını yaparak işlemleri yapınız.