Duyuru VulCan Rom V3 Hakkında Gelişmeler

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 1,139
Mehaba öncelik hızlı cevap için teşekkür ederim. Hepsini deneyeceğim.
Yeni Rom çıktı ben deniyorum 3 gündür bugün onun konusunu açacağım hocam. Geçemeyen güzel Rom. Ayrıca Android 15 😇

Kart zarar görmüş olabilir yada biçimlendirmeniz gerekebilir hocam...

Olası Nedenler :

1. SD Kart Arızalı: Kart fiziksel olarak bozulmuş olabilir.
  2. Kirli veya Temassız Bağlantı: SD kartın veya telefonun kart yuvasının teması bozulmuş olabilir.
  3. Kart Formatı Uyumsuz: Kart farklı bir dosya sistemiyle (örneğin NTFS) formatlanmışsa telefon tanımayabilir.
  4. Yuva Sorunu: Telefonun SD kart yuvasında donanımsal bir arıza olabilir.
  5. Yazılım Hatası: Sistem güncellemesi sonrası veya yazılım hatası nedeniyle kart düzgün okunamıyor olabilir.

Çözüm Önerileri :

1. Kartı Temizle ve Yeniden Tak:
    • SD kartı çıkar.
    • Kartın altındaki metal temas noktalarını yumuşak bir bezle temizle.
    • Kartı düzgün bir şekilde yeniden tak ve telefonu yeniden başlat.
  2. Başka Cihazda Test Et:
    • SD kartı bir kart okuyucuya takıp bilgisayarda veya başka bir telefonda dene.
    • Bilgisayar veya başka bir cihaz da kartı görmüyorsa kart arızalanmış olabilir.
  3. Telefonu Güvenli Modda Aç:
    • Telefonu Güvenli Mod'da başlatıp kartı görüp görmediğini kontrol et.
    • Güvenli modda çalışıyorsa bir uygulama kartın okunmasını engelliyor olabilir.
  4. Formatlama (Dikkatli Ol!):
    • Kartı bilgisayarda FAT32 veya exFAT formatında biçimlendirip tekrar deneyebilirsin.
    • Formatlarsan karttaki tüm veriler silinir. Yedek alabiliyorsan mutlaka önce yedekle!
  5. Telefon Yazılım Güncellemesi Kontrolü:
    • Ayarlar > Yazılım Güncellemesi > Güncellemeleri Kontrol Et kısmından sistem güncellemesi var mı bak.
  6. Donanım Sorunu:
    • Yukarıdakiler işe yaramazsa telefonun SD kart okuyucusu arızalı olabilir. O zaman servise göstermek gerekebilir.
Merhaba her şeyi denedim ama sd kartı hala okumuyor telefon romdan kaynaklı mı acaba bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: CaN
Stok rom da çalıyordu bu roma geştim açmıyor. Ve sd cart sağlam buna eminim başka telefonlar da açılıyor romu kurarken mi hata oldu acaba anlamadım.
Hocam ilk baştan itibaren temiz kurulumu yeniden deneyin isterseniz. Muhakkak bi yerde yanlışlık vardır.

Etiketler
samsung galaxy note 20 rom samsung galaxy note 20 ultra rom samsung galaxy s20 rom vulcan v3 rom download vulcan v3 rom indir vulcan v3 rom install
Üst Alt