Nasıl Yapılır? Windows 11 Fastboot Sürücüleri Nasıl Yüklenir? - Güncel Rehber – Adım Adım Kurulum

• Google Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 14
    💬 Bu Konuya 0 cevap yazıldı.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaN

🛡 Kurucu
☢️ Moderatör
✅️ Premium
1000155120.webp

Bu kılavuzda, Windows 11 bilgisayarınıza Fastboot Sürücülerini (Android Önyükleyici Arayüz Sürücüleri olarak da bilinir) yükleme adımlarını göstereceğiz. Özel geliştirme söz konusu olduğunda, Fastboot şüphesiz en önemli moddur. Cihazın önyükleyicisinin kilidini açmaktan, özel bir ROM yüklemeye, Magisk aracılığıyla cihazı rootlamaya veya TWRP gibi özel bir kurtarma yazılımı yüklemeye kadar, bu görevlerin her biri Fastboot ile etkileşiminizi gerektirir.

1000155122.webp

Bu bağlamda, cihazınızı bir bilgisayar kullanmadan bu moda başlatabilirsiniz, ancak bundan sonraki her işlem için bir bilgisayar gerekecektir. Ancak, bilgisayarınızda gerekli sürücüler yüklü değilse, bağlı Fastboot cihazını ilk etapta tanımlayamaz. Android SDK Platform Araçlarını yüklemek de hiçbir işe yaramaz. Platform Aracı yalnızca ADB ortamıyla etkileşim kurmanıza yardımcı olur. Ancak Fastboot ekosistemine girdiğiniz anda her şey duracaktır.

1000155124.webp

CMD penceresi bile ya "aygıt bekleniyor" mesajını gösterecek ya da boş bir çıktı görüntüleyecektir. Peki ya Aygıt Yöneticisi? Aygıt adınızı listeleyebilir, ancak sarı bir ünlem işaretiyle "Diğer Aygıtlar" bölümünde yer alacaktır. Kısacası, hiçbir Fastboot komutunu çalıştıramayacaksınız. Bu nedenlerden dolayı, Windows 11'inize Fastboot Sürücülerini yüklemek mutlak bir gereklilik haline geliyor. Ve bu kılavuzda, bunu nasıl yapacağınızı göstereceğiz.

1000155126.webp

Windows 11'de Fastboot Sürücüleri Nasıl Yüklenir?
- Öncelikle cihazınızda USB Hata Ayıklamayı etkinleştirin. Ayarlar > Telefon Hakkında > Yapı Numarasına 7 kez dokunun > Ayarlara geri dönün > Sistem > Gelişmiş > Geliştirici Seçenekleri > USB Hata Ayıklamayı Etkinleştirin.

1000155128.webp

- Ardından Android SDK Platform Tools dosyasını indirin ve bilgisayarınızda uygun bir yere çıkarın. Bu işlem size platform-tools klasörünü verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Etiketler Etiketler
    adb ve fastboot driver yükleme rehberi android fastboot usb driver windows 11 indirme ve kurma fastboot cihaz tanınmıyor çözümü windows 11 windows 11 fastboot driver kurulumu adım adım windows 11 fastboot sürücüleri nasıl yüklenir
  • Geri
    Üst Alt