Noble 2.4 Rom
Bu sürümün bir üst versiyonu olan rom.
Bu sürümün bir üst versiyonu olan rom.
İnşallah temennimiz bu yönde kullanan biri olarak bunu göreceğiz...Bu Rom bu hızla giderse Android 13 desteği de gelir ?
Bekleyemedim kurulum yaptım çok iyi oldu. Düzgün çalışan bir google kamera linki var mı hocam?2.4 Noble versiyonu çıktı bunu kurarken bazı görüntüler alacağım ve hem yeni versiyon hemde kurulum ile alakalı makale muhtemelen yarın paylaşacağım. Takipte kalırsanız sevinirim.
Kusura bakmayın ilgilenmedim o durum ile. Biraz yoğunum. Var size göndereyim hemen.Bekleyemedim kurulum yaptım çok iyi oldu. Düzgün çalışan bir google kamera linki var mı hocam?
Çok teşekkürler bekliyorumKusura bakmayın ilgilenmedim o durum ile. Biraz yoğunum. Var size göndereyim hemen.
Gerekli dosyalar paylaşıldı...Çok teşekkürler bekliyorum
Apk ile kurduğumda kasarak çalışıyor hocam sebebi nedirGoogle Camera : Dosyaları
● Zip Dosyası - TWRP ile kuracaksınız.
● Apk Dosyası - Normal Kurulum
● Xml Dosyası - Uygulamada resim çekmek kısmının soluna çift tıklayıp seçmelisiniz.
● Tek_Bilgin.apk - Dosyası Sitemizin Uygulamasıdır, kullanmanızı tavsiye ederim
Google kamera Genelde Tüm cihazlarda Sıkıntılı Çalışıyor. Sebebi bununda bazı dosyalar ihtiyacı olduğu için ve onu TWRP den yüklememiz gerekli. Doğrudan apk ile Google Cam pek bir işe yaramıyor. Donuyor takılıyor bazı yerleri çalışmıyor.Apk ile kurduğumda kasarak çalışıyor hocam sebebi nedir
Aynen hocam bunun kurulumu bu şekilde oluyor.Tamam teşekkürler öyle yapayım o zaman