Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gayet kapsamlı ve anlaşılır bir rehber olmuş. Özellikle Play Store önbelleği temizleme, Play Hizmetleri güncelleme ve APK yükleme yöntemlerinin adım adım anlatılması kullanıcılar için büyük kolaylık sağlayacaktır. “Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu...
Onyx Boox Note Max için hazırlanmış oldukça başarılı ve detaylı bir root rehberi olmuş. Boot.img yaması, Magisk kurulumu ve root sonrası yapılması gerekenlerin adım adım anlatılması özellikle ilk kez root işlemi yapacak kullanıcılar için büyük...
Telefonunuzun kilidini açtığınızda Wi-Fi, Bluetooth ve NFC gibi bağlantıları otomatik olarak kapatabilmek hem pil tasarrufu sağlıyor hem de gereksiz arka plan bağlantılarının önüne geçiyor. Özellikle cihazını gün boyu yoğun kullananlar için...
Onyx Boox Note Max'i rootlama adımlarını göstereceğiz. Bu siyah beyaz e-kitap okuyucu/defter, oldukça fazla ilgi çekmeyi başardı ve çoğunlukla haklı nedenlerle. "Hayalet görüntü" sorunuyla kişisel olarak karşılaşıyorum bir sayfayı çevirdiğinizde...
One UI 8 deneyimini farklı Android cihazlarda kullanmak isteyenler için oldukça ilgi çekici ve faydalı bir rehber olmuş. Samsung cihaz kullanmayan ancak One UI arayüzünün tasarımını ve özelliklerini merak eden kullanıcılar için güzel bir...
Anahtar Kutusu (Keybox) durumunu kontrol etmek isteyen kullanıcılar için oldukça pratik ve faydalı bir anlatım olmuş. Özellikle cihazın anahtar kutusunun aktif mi yoksa iptal edilmiş mi olduğunu hızlı şekilde öğrenme yönteminin paylaşılması büyük...
Android 17 ile birlikte ortaya çıkan uyumluluk değişiklikleri nedeniyle Magisk çalışmıyor, root algılanmıyor veya modüller yüklenmiyor gibi sorunlar yaşayanlar için oldukça faydalı bir rehber olmuş.
Magisk kurulum hataları, boot.img sorunları ve...
Bu rehber, Magisk Alpha ile boot.img yamalama işlemini öğrenmek isteyenler için oldukça açıklayıcı olmuş. Özellikle dosya indirme, yamalama ve kurulum aşamalarının adım adım anlatılması hata yapma riskini önemli ölçüde azaltıyor.
Android root...
Magisk Alpha kullanarak root işlemi yapmak isteyenler için oldukça detaylı ve anlaşılır bir rehber olmuş. Özellikle boot.img yamalama, kurulum aşamaları ve dikkat edilmesi gereken noktaların açıklanması yeni başlayan kullanıcılar için büyük...
KernelSU Bypass sürümü hakkında bu kadar açıklayıcı bilgi bulmak gerçekten zor. Root yetkisi, modül uyumsuzlukları ve uygulama algılama problemleri yaşayan kullanıcılar için oldukça faydalı bir rehber olmuş.
Özellikle KernelSU kullananların...