Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu rehber sayesinde Kernel Flasher geçersiz ramdisk (Invalid Ramdisk) hatası yaşayan kullanıcılar sorunun kaynağını ve çözümünü kolayca anlayabilir. Özellikle boot.img dosyasının uyumluluğu konusunda verilen bilgiler oldukça faydalı.
KernelSU...
KernelSU kullananlar için oldukça faydalı bir rehber olmuş. Root aktif görünmesine rağmen uygulamaların root yetkisi alamaması genellikle izin yönetimi veya KernelSU yapılandırmasından kaynaklanıyor. Bu konuda adım adım çözüm sunmanız özellikle...
Son zamanlarda özel yazılım geliştirme alanında oldukça ilginç sorular alıyorum [yani, benim için ilginç ama bunlarla karşılaşanlar için sinir bozucu!]. Bunlardan sonuncusu ise root yöneticisi uygulamalarıyla ilgili. Bir kullanıcı [Telegram...
Geçtiğimiz günlerde, bir kullanıcı Telegram kanalımda KernelSU aracılığıyla root erişimi elde ettikten sonra bile Kernel Flasher uygulamasının düzgün çalışmamasıyla ilgili bir soru yöneltti. KSU'nun gece sürümünü kullanmak ve uygulamanın Süper...
Cihaz rootlu iken sorun yaşamak artık yaygın bir durum haline geldi. Ve hayır, sadece Play Integrity'den bahsetmiyoruz, çünkü bunlar PIF, Tricky Store ve bir keybox dosyası aracılığıyla çözülebilir. Cihazınız üzerinde yönetici ayrıcalıkları elde...
Son zamanlarda bana sıkça sorulan bir soru şu: "Cihazımda özel bir ROM yüklü ve ROM'un 'spoofing' bölümü aracılığıyla iptal edilmemiş bir keybox yükledim. Şu an 'Strong Integrity' testini geçiyorum. Ama özel ROM'umu rootlamaya devam edersem...
Android cihazları rootlama söz konusu olduğunda, Magisk / KernelSU / APatch gibi araçlar mevcuttur . Birçok kullanıcı Magisk'i bırakıp KernelSU ve APatch'e yönelirken, hala Magisk'e bağlı kalan, ancak orijinal sürümünü değil, Alpha sürümünü...
Root erişimini gizlemek için bankacılık ve ödeme uygulamalarıyla kedi fare oyunu oynadıktan sonra, resmi Magisk'i bırakıp Alpha sürümüne geçmeye karar verdim, resmi sürüm değil. Ancak, uygulamayı başlattıktan hemen sonra, root yöntemlerine yeni...
Geçtiğimiz günlerde test cihazıma (Pixel 6A, evet, Google sayesinde bu işletim sistemi sürümüne de sahip olacak) Android 17 Beta 1'i yükledim. Nedense Google, cihazım için ne Fabrika Görüntüsü ne de Android Flash Tool yazılımını yayınlamadı , bu...