CaN 8/11/22 #61 Hasan Tosun' Alıntı: google playdan şimi tekrar bir romu yükleyecem Genişletmek için tıkla ... Durum nedir hocam. Halledebildin mi problemi...
Hasan Tosun' Alıntı: google playdan şimi tekrar bir romu yükleyecem Genişletmek için tıkla ... Durum nedir hocam. Halledebildin mi problemi...
CaN 8/11/22 #62 Üyeciler' Alıntı: twrp Wipe kısmıdan format atıyorum onları yaptım Noble Rom 2.4 kuruyor sorunsuz ama şebekem yok Genişletmek için tıkla ... Sizin durum nedir hocam. Probleminiz çözüme ulaştımı?
Üyeciler' Alıntı: twrp Wipe kısmıdan format atıyorum onları yaptım Noble Rom 2.4 kuruyor sorunsuz ama şebekem yok Genişletmek için tıkla ... Sizin durum nedir hocam. Probleminiz çözüme ulaştımı?
H Hasan Tosun 9/11/22 #63 Tek Bilgin' Alıntı: Durum nedir hocam. Halledebildin mi problemi... Genişletmek için tıkla ... Evet hocam ben hallettim çok şükür şuan sorunsuz şekilde kullanıyorum
Tek Bilgin' Alıntı: Durum nedir hocam. Halledebildin mi problemi... Genişletmek için tıkla ... Evet hocam ben hallettim çok şükür şuan sorunsuz şekilde kullanıyorum
CaN 9/11/22 #64 Hasan Tosun' Alıntı: Evet hocam ben hallettim çok şükür şuan sorunsuz şekilde kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Sizin adınıza çok sevindim hocam. Yakında Android 13 ve OneUI 5 ile gelecek Noble Rom. Forumumuzu takip te kalın ve uygulamamız yükleyin her daim sizi aramızda görmek isteriz. - Yönetici Alımlarımız var Düşünürseniz Özelden mesaj atabilirsiniz..
Hasan Tosun' Alıntı: Evet hocam ben hallettim çok şükür şuan sorunsuz şekilde kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Sizin adınıza çok sevindim hocam. Yakında Android 13 ve OneUI 5 ile gelecek Noble Rom. Forumumuzu takip te kalın ve uygulamamız yükleyin her daim sizi aramızda görmek isteriz. - Yönetici Alımlarımız var Düşünürseniz Özelden mesaj atabilirsiniz..