Rom Noble 2.6 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

• Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 6,340
Evet hocam wipe yapmanıza gerek yok. Noble sürümünüz nedir hocam
Şuan 2.5 daha önce 2.6 yükledim ancak çağrı kaydı görünmedi bende geri dönüş yaptım 2.5
şöyle bir şey de var telefon kendi kendine ekran döndürme açık iken yatay moda geçiyordu stock roma dönüp yeniden temizce kurulum yaptım ardından bixby tuşuna screenshot ekledim aromadan ancak çalışmadı bide kendi içinde gelen kamera hiç açılmıyor bu şekilde kullanıyorum şuan

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: CaN
Merak ettim de bu mustafacoo kerneli stock yazılımda kullanabilir miyiz acaba çünkü çok iyi batarya tasarrufu yapıyor
Evet kullananlar var genelde denk geliyor Android 10 da Kullanıyorlar. Net emin olmak için kernel telegram grubundan sorabilirsin hocam.

Şuan 2.5 daha önce 2.6 yükledim ancak çağrı kaydı görünmedi bende geri dönüş yaptım 2.5
şöyle bir şey de var telefon kendi kendine ekran döndürme açık iken yatay moda geçiyordu stock roma dönüp yeniden temizce kurulum yaptım ardından bixby tuşuna screenshot ekledim aromadan ancak çalışmadı bide kendi içinde gelen kamera hiç açılmıyor bu şekilde kullanıyorum şuan
Kamera ile ilgili ve diğer ayarlar ile ilgili Noble telegram grubundan düzeltmeler var nasıl olacağı ile ilgili.
Ben uzun süredir Noble Rom kullanıyorum. Şuan 2.6 sürümünü kullanıyorum. Problem yok

Arkadaşlar bu kerneli nasil kuracağız. Stock rom var şuan önce noble kurup sonra kernel mi kuracağız nasil oluyor bu iş.

• Beğen
Tepkiler: CaN
:xxxönemli: Noble Rom Tecrübenizi Bizimle Paylaşın

:xxxönemli: Samsung Galaxy Optimizasyon Kılavuzu

:xxxayarlar: Noble Rom 2.8 - Güncel Versiyon

Yeni Versiyon

Noble 2.9 Rom - Android 12 One UI 4.1 | Samsung Galaxy S9 / Note 9 Özel Rom | En iyi Performans

:xxxayarlar: Noble Rom 3.0 TROPEA (Android 13 / OneUI 5.0 - Güncel Versiyon

:xxxayarlar: Noble Rom 3.1 VIBO (Android 13 / OneUI 5.1 - Güncel Versiyon

Etiketler
android 12 galaxy s9 noble noble 2.6 noble rom noble rom indir note 9 oneui 5.0 rom samsung
Üst Alt