Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir keybox'ın iptal edilip edilmediğini öğrenmenin birçok yolu vardır. En yaygın iki yöntem, Play Integrity API Checker gibi üçüncü taraf bir uygulama kullanmak ve doğrudan Play Store üzerinden (herhangi bir uygulamaya ihtiyaç duymadan) kontrol...
Geçtiğimiz günlerde test cihazıma (Pixel 6A, evet, Google sayesinde bu işletim sistemi sürümüne de sahip olacak) Android 17 Beta 1'i yükledim. Nedense Google, cihazım için ne Fabrika Görüntüsü ne de Android Flash Tool yazılımını yayınlamadı , bu...
Android cihazları rootlama söz konusu olduğunda, Magisk / KernelSU / APatch gibi araçlar mevcuttur . Birçok kullanıcı Magisk'i bırakıp KernelSU ve APatch'e yönelirken, hala Magisk'e bağlı kalan, ancak orijinal sürümünü değil, Alpha sürümünü...
Son zamanlarda bana sıkça sorulan bir soru şu: "Cihazımda özel bir ROM yüklü ve ROM'un 'spoofing' bölümü aracılığıyla iptal edilmemiş bir keybox yükledim. Şu an 'Strong Integrity' testini geçiyorum. Ama özel ROM'umu rootlamaya devam edersem...
Geçtiğimiz günlerde, Gmail gibi üçüncü taraf uygulamaların arka planda çalışmaya devam etmesini tek bir ADB komutu satırı kullanarak nasıl sağlayabileceğinize dair bir makale yazmıştım . Ancak, birçok kullanıcı bunun tam tersini, yani bu...
Gece yatmadan hemen önce genellikle WiFi, GPS, NFC'yi kapatıyor ve Pil Tasarrufu modunu hatta bazen Uçak Modunu bile etkinleştiriyorum. Bunun oldukça uç bir yaklaşım olduğunu biliyorum, ancak cihazı zaten kullanmayacağım zamanlarda pil ömründen...
Bu kılavuzda, root erişimi olmadan herhangi bir sistem uygulamasını kaldırma/silmeyi adım adım göstereceğiz. Günümüzde, üreticiler cihazlarını gereksiz birçok uygulama, yani şişirilmiş yazılımlarla birlikte gönderme eğilimindedir. Bunlardan...
Bu kılavuzda, Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 sürücülerini bilgisayarınıza indirme ve yükleme adımlarını göstereceğiz. Android ortamı söz konusu olduğunda, özelleştirme seçeneklerinde hiçbir sınırlama yoktur. Genel bir kullanıcının cihazlarında...
Bu kılavuzda, Windows 11 bilgisayarınıza Fastboot Sürücülerini (Android Önyükleyici Arayüz Sürücüleri olarak da bilinir) yükleme adımlarını göstereceğiz. Özel geliştirme söz konusu olduğunda, Fastboot şüphesiz en önemli moddur. Cihazın...
Android SDK Platform Tools, Linux kullanıcıları için Android cihazlarla doğrudan ve güçlü bir etkileşim kurmayı sağlayan resmi araç paketidir. Bu paket; ADB (Android Debug Bridge) ve Fastboot gibi temel araçları içerir ve cihaz yönetimi, yazılım...