Rica ederim hocam. Her daim paylaşmaya devam.Eline sağlık hocam.
Rica ederim hocam. Her daim paylaşmaya devam.Eline sağlık hocam.
Bi sıkıntı olursa yazın yardımcı oluruz hocam.Siteyi yeni keşfettim. İlk kez rom atacağım umarım tavsiyelerinizle telefonu daha işe yarar hale getirebilirim. Elinize sağlık.
hic suphen olmasin kardesim yanlis bile yapsan korkma en ufacik sorunda yaz hemen cozum bulunuyor saolsunlar yardima kosuyorlar hemenSiteyi yeni keşfettim. İlk kez rom atacağım umarım tavsiyelerinizle telefonu daha işe yarar hale getirebilirim. Elinize sağlık.
Bu güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim hocam.hic suphen olmasin kardesim yanlis bile yapsan korkma en ufacik sorunda yaz hemen cozum bulunuyor saolsunlar yardima kosuyorlar hemen
kardesım dedıgın gıbı yaptım data falan hatası vermedı normal gıbı hersey saolasınKendi kalkar kardeşim. Temiz kurulum mantığı ile yapabilirsin. Sonucu iletirsen sevinirim. Bizde aydınlanmış oluruz...
İşinin çözümle sonuçlandığına çok sevindim kardeşim. Her daim bizler buradayız...kardesım dedıgın gıbı yaptım data falan hatası vermedı normal gıbı hersey saolasın
Ben yapmadan yüklüyorum ve genellikle Rom kurulumu bitiriyorum cihazı acıyorum tüm işlem bitince Kernel kurmak için yeniden TWRP ye girip normal bir şekilde kuruyorum. Fakat Noble 3.4 rom da Kerneli de rom dan hemen sonra kurman gerekiyor.arkadaslar merhaba rom kurduktan sonra kernelı nasıl yukluyorsunuz herhangı bır wipe falan yapıyormusunuz yoksa dırek sonrakı sonrakı deyıp kuruyomusunuz ?
Rica ederim hocam.Elinize sağlık, teşekkür ederim.