Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomNoble 3.4 SERRA - Android 13 One UI 5.1 | Samsung Galaxy S9 / S9+ / Note 9 Özel Rom | Muhteşem Performans ve Dizayn
arkadaslar merhaba rom kurduktan sonra kernelı nasıl yukluyorsunuz herhangı bır wipe falan yapıyormusunuz yoksa dırek sonrakı sonrakı deyıp kuruyomusunuz ?
arkadaslar merhaba rom kurduktan sonra kernelı nasıl yukluyorsunuz herhangı bır wipe falan yapıyormusunuz yoksa dırek sonrakı sonrakı deyıp kuruyomusunuz ?
Ben yapmadan yüklüyorum ve genellikle Rom kurulumu bitiriyorum cihazı acıyorum tüm işlem bitince Kernel kurmak için yeniden TWRP ye girip normal bir şekilde kuruyorum. Fakat Noble 3.4 rom da Kerneli de rom dan hemen sonra kurman gerekiyor.
Ayrıca Yardım ve genel sorunlarını Yardım bölümüne konu açarak sorarsan çok daha iyi olur kardeşim. Bu konu ile alakalı soruları yorum olarak sorabilirsin fakat ayrı bi soru yada Yardım durumu olursa bunu Yardım bölümünden iletirsen sevinirim ?