Hocam kullanıyorum zaten o kerneli hatta oc+++ olanı kullannıyorum ama islemci max 2314 mhz de kalıyor onun dısın da 3D markta normal s9 dan benim cıhazın puanı dusuk gpu ile alakalı birsey vamı magisk modulu performans arttırmak ıcın fln 3D markta puanım 1529 cıkıyor benim wild lifede digerlerin dede dusuk aynı sekilde diger S9 lardan 2268 normal s9 ort ornegınBen Note 9 cihazımda şuan Noble 2.5 kullanıyorum Kernel olarak da Mustafa arkadaşımızın yapmış olduğu Kerneli kullanıyorum.
Kernel
Bunun dışında Kernel kurulumunda ki işlemci performans ayarını aşağıdaki resimde olduğu gibi gösterdiğim kısım seçili olarak kuruyorum ve bu şekilde kullanıyorum.Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 729
Ayrıca gereksiz tüm programları ve uygulamaları kaldırıyorum. Bunun içinde aşağıdaki videodan faydalanın.
Son oltakta Greenify uygulaması ile arkaplanda çalışan uygulamaları uyuyarak max performans elde edebilirsiniz.
Ince ayar vermeniz gerekiyor anladığım kadarıyla. Bunun için S9 kullanan kullanıcılardan vereceğim link deki gruptan bilgi alabilirsiniz. İngilizce yazarek destek talabinde bulunabilirsiniz.Hocam kullanı
Hocam kullanıyorum zaten o kerneli hatta oc+++ olanı kullannıyorum ama islemci max 2314 mhz de kalıyor onun dısın da 3D markta normal s9 dan benim cıhazın puanı dusuk gpu ile alakalı birsey vamı magisk modulu performans arttırmak ıcın fln 3D markta puanım 1529 cıkıyor benim wild lifede digerlerin dede dusuk aynı sekilde diger S9 lardan 2268 normal s9 ort ornegın
Tamamdır hocam teşekkürler bu arada 2.6 cıktı indiriyorum suan bi bakın istersenizInce ayar vermeniz gerekiyor anladığım kadarıyla. Bunun için S9 kullanan kullanıcılardan vereceğim link deki gruptan bilgi alabilirsiniz. İngilizce yazarek destek talabinde bulunabilirsiniz.
Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben cihazında oyunlarda hiç bir şekilde performans kaybı vs yaşamadım. Rom la alakalı olmayabilir bir kaç ayarla bu durumu çözebilirsiniz diye düşünüyorum.gra
İndirdim bugün akşam kurmayı planlıyorum ?Tamamdır hocam teşekkürler bu arada 2.6 cıktı indiriyorum suan bi bakın isterseniz
2.6 çıktımı owww çok güzel. Sizden bi makale bekliyorum 2.6 ile alakalıSiz Noble 2.6 Rom u kurdunuz mu hocam.
Evet Noble 2.6 Sürümü Yayında :2.6 çıktımı owww çok güzel. Sizden bi makale bekliyorum 2.6 ile alakalı![]()