melihcaner 2/4/24 #1 Twrp dosyasını yüklüyorum odin den ama sürekli yeniden başlatıyor oem kilidini açamıyorum ne yapabilirim bu ekranda kalıyor devamlı
Twrp dosyasını yüklüyorum odin den ama sürekli yeniden başlatıyor oem kilidini açamıyorum ne yapabilirim bu ekranda kalıyor devamlı
CaN 3/4/24 #2 melihcaner' Alıntı: Twrp dosyasını yüklüyorum odin den ama sürekli yeniden başlatıyor oem kilidini açamıyorum ne yapabilirim bu ekranda kalıyor devamlı Genişletmek için tıkla ... Stok Rom Yükle Yeniden. Cihazı güzelce kurup OEM açıp USB Hata Ayıklama yı açıp cihazın PC deki USB Sürücülerini yeniden Yükleyin. Bu hatayı alma nedeniniz genellikle yanlış adımlardan dolayı yanlış dosya yüklemek.
melihcaner' Alıntı: Twrp dosyasını yüklüyorum odin den ama sürekli yeniden başlatıyor oem kilidini açamıyorum ne yapabilirim bu ekranda kalıyor devamlı Genişletmek için tıkla ... Stok Rom Yükle Yeniden. Cihazı güzelce kurup OEM açıp USB Hata Ayıklama yı açıp cihazın PC deki USB Sürücülerini yeniden Yükleyin. Bu hatayı alma nedeniniz genellikle yanlış adımlardan dolayı yanlış dosya yüklemek.
melihcaner 3/4/24 #3 Stok romu nasıl yüklücem bilmiyorum onu sürekli yeniden başlatıyor çünkü o ekrandan çıktığımda
CaN 3/4/24 #4 melihcaner' Alıntı: Stok romu nasıl yüklücem bilmiyorum onu sürekli yeniden başlatıyor çünkü o ekrandan çıktığımda Genişletmek için tıkla ... Cihaz Marka Modeline uygun Romu aşağıda vermiş olduğum siteden indirin. Daha sonra cihazı Download moda alın ve Odin ile yükleyiniz. Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
melihcaner' Alıntı: Stok romu nasıl yüklücem bilmiyorum onu sürekli yeniden başlatıyor çünkü o ekrandan çıktığımda Genişletmek için tıkla ... Cihaz Marka Modeline uygun Romu aşağıda vermiş olduğum siteden indirin. Daha sonra cihazı Download moda alın ve Odin ile yükleyiniz. Ziyaretçiler Göremez, Görmek için Giriş yap veya üye ol.
suleyman38 3/4/24 #6 Cihazın tam marka modeline uygun twrp uygulamasını yükleyin yanlış yüklemeden dolayı sizi tekrara alıyor..
Cihazın tam marka modeline uygun twrp uygulamasını yükleyin yanlış yüklemeden dolayı sizi tekrara alıyor..
CaN 3/4/24 #7 melihcaner' Alıntı: Çok teşekkür ediyorum oldu çok sağolun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam
melihcaner' Alıntı: Çok teşekkür ediyorum oldu çok sağolun Genişletmek için tıkla ... Rica ederim hocam
CaN 3/4/24 #8 melihcaner' Alıntı: Çok teşekkür ediyorum oldu çok sağolun Genişletmek için tıkla ... Çözüm için nasıl bir yöntem izlediniz
melihcaner' Alıntı: Çok teşekkür ediyorum oldu çok sağolun Genişletmek için tıkla ... Çözüm için nasıl bir yöntem izlediniz