Samsung, Avrupa'da Galaxy Fold ve Galaxy Fold 5G için Şubat 2022 güvenlik güncellemesini yayınlandı

  • Konbuyu başlatan CaN
  • Başlangıç tarihi
  • 600

CaN

admin
Mesajlar
1,517
Tepkime
4,708
Puanları
113
Konum
Türkiye
Galaxy-Fold-3-640x360_tekbilgin.png

Samsung , en son güvenlik güncellemesini orijinal Galaxy Fold'a sunmaya başladı. Yeni güncelleme şu anda Avrupa pazarlarında mevcut ve Güney Koreli firmanın önümüzdeki birkaç gün içinde güncellemeyi daha fazla bölgeye genişletmesini bekleniyor.

Galaxy Fold için en son yazılım güncellemesi F900FXXS6GVA1 donanım yazılımı sürümüne sahiptir ve Bulgaristan, Yunanistan, Macaristan, İtalya, Kazakistan, İskandinav ülkeleri, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovenya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda ve Ukrayna'da mevcuttur. Galaxy Fold'un 5G çeşidi , Avusturya, Almanya, İsviçre ve Birleşik Krallık'ta F907BXXS6GVA1 donanım yazılımı sürümüyle yeni güncellemeyi alıyor.

Yeni yazılım güncellemesi, Galaxy akıllı telefonlar ve tabletlerdeki 60'ın üzerinde gizlilik ve güvenlikle ilgili güvenlik açığını gideren Şubat 2022 güvenlik düzeltme ekini içeriyor. Ayrıca cihaz kararlılığı iyileştirmeleri ve genel hata düzeltmeleri içeriyor.

Yukarıda belirtilen ülkelerden herhangi birinde Galaxy Fold veya Galaxy Fold 5G kullanıcısıysanız, Ayarlar » Yazılım güncellemesine gidip İndir ve Yükle üzerine dokunarak yeni güncellemeyi kontrol edebilirsiniz .
 
Mesajlar
10
Tepkime
9
Puanları
3
Elinize saglıklı
 
Etiketler
android galaxy fold güncelleme samsung yazılım
Üst Alt